Ablak gipszkartonozása Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 48 gipszkartonozó szakember közül, 16600-31100 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a ablak gipszkartonozása! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 gipszkartonozó szakember most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Antal

Antal

Ma is elvallalom.

Kalman

Kalman

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az ablak gipszkartonozása Szolnokon?

16600 - 31100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Lakásfelújítás generálkivitelezés, a lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Mindent megteszünk a burkolástól a belső építészetig, hogy teljesen otthonos legyen minden. Tökéletes Otthonosság. Magas minőség. Évtizedes tapasztalat. Garantált költségvetés. Amiket vállalok: Csempe leszedés; Válaszfal gipszkartonozás; Ház külső színezés. Teljes körű ház felújítás

 • Ablak gipszkartonozása

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gondosan és szépen dolgozik. Csak egyszerű glettelés+festésnek indult, de végül az ajtók mellett még a beépített szekrényt is lemázoltattuk, továbbá a radiátorcsöveket is, mert annyira elégedettek voltunk az eredménnyel. Az árat mindig korrektül lefixálta előre, nem értek meglepetések. Csak ajánlani tudom. Jó lenne, ha minden szakember így állna hozzá a munkához.

Lakásfelújítás Budapest Árak. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. A teljes áttekintés. Non-stop információ. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Gipszkarton szerelés fa szerkezetre; Csempe festés. Teljeskörű lakás-ház felújítás

 • Ablak gipszkartonozása

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt Apa-Fia vállakozás. Megbízhatók, pontosak, igazi szakemberek. Lelkiismeretesek, precízek, szép munkát végeztek, mindenkinek ajánlom!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Feladatok amiket vállalok: Parketta csiszolás; Festés előtti falmosás; Ház külső színezés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Ablak gipszkartonozása

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Mindent szerettünk a Jánosékban: a hozzáállásuktól kezdve egészen az elvégzett munka minőségéig.

Gipszkartonozással foglalkozó dinamikusan fejlődő kisvállalkozás Budapesten és környékén. Hívjon bennünket akár ingyenes helyszíni felmérésért 1-2 napon belül. Foglaljon időpontot. Gipszkarton. Gyors. Megbízható. Gipszkartonozás. Fő profilunk: függesztett gipszkartonozás; gipszkarton mennyezet készítése, gipszkarton függesztő pálca használata, nyílás záró

 • Ablak gipszkartonozása

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann úr decemberben dolgozott nekünk. A qjob.hu oldal segítségével vettem fel vele a kapcsolatot. Az első telefonbeszélgetéskor megfelelően tájékoztatott a határidőkről, az árakról is jó megközelítést adott. Részletes árajánlatot a lakás felmérése után kaptunk és ez nem is lett több a munka elvégzése után sem. Igazi mesterembert ismertünk meg benne mi is.

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj ajánlatot! Inygenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben. Négyszeres garancia. Szolgáltatásaink: belső vakolás gipszkartonozás olcsóbb; szigetelő előtétfal építése, belső oldalfalak elburkolása elburkolása gipszkartonnal vékony szerkezettel, helyreállítás

 • Ablak gipszkartonozása

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szerencsére megtaláltuk Hoffmann úrat a qjob.hu-n, mert mi is, mint sokan mások eléggé pórul jártunk a felújításunkat elkezdő mekkmesterrel. Nemcsak szakmailag, de emberileg is nagyon elégedettek voltunk vele. Ahogy már itt többen írták itt is, maximalista, munkájára precíz és igényes. Nemcsak a falat csinálta meg nagyon szépre (amit a mekkmester miatt sokat kellett javítania), hanem az ajtók is gyönyörűek lettek. Szükség esetén tanácsokkal is el tudott látni különböző építőipari területeken. Rugalmas, a felújítás/festés közbeni módosításainkat is szó nélkül megcsinálta. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a legjobb szakember, akivel életemben találkoztam. A munkadíja is nagyon kedvező, az előre megbeszéltek szerint alakult.

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj ajánlatot! Mindig időben. Inygenes felmérés. Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Szolgáltatásaink: beltéri gipszkartonozás; gipszkarton munka, válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw, mennyezet festés

 • Ablak gipszkartonozása

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Hoffmann úr egy rendkívül precíz, akkurátus és maximalista ember, és ezek a tulajdonságok nagyon jól jönnek, ha festésről van szó. Nálunk egy gyerekszobát és egy nappalit festett és tapétázott. Nagyon korrekt, készséges és rugalmas volt mindenben, a kapcsolatfelvétel után pár napra már kezdett is. Pontosan érkezett, segített a festékek és egyéb alapanyagok beszerzésében is. Emellett mindig kedves és türelmes volt, igyekezett a legkevésbé zavarni a kisgyerekes családi életünket a nagy felfordulás közepette. Köszönet a szép munkáért! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember ablak gipszkartonozása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablak gipszkartonozása: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon az ablak gipszkartonozása átlagos ára 22500 - 42200 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Szolnokon?

Szolnokon az ablak gipszkartonozása szolgáltatáshoz már 39 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Szolnokon?

Ebben a pillanatban 30 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ABLAK GIPSZKARTONOZÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: ablak gipszkartonozása vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a gipszkartonozó szakember?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha a legjobb gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ablak gipszkartonozása és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas