Wc gipszkartonozása Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 44 gipszkartonozó szakember közül, 8400-15800 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a wc gipszkartonozása! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 gipszkartonozó szakember most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Bela

Bela

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Mennyibe kerül a wc gipszkartonozása Szolnokon?

8400 - 15800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Otthonfelújítási céljaid megvalósításához ismerd meg az OTP-nél elérhető lehetőségeket. Megoldásainkkal segítünk, ha nem áll rendelkezésedre a felújításhoz szükséges összeg! Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Dekorációs falfestés; Festés falra. Válasszon minket

 • Wc gipszkartonozása

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann úr vállalta költözés előtt a házunkban az összes szoba újra festését, apróbb felújításokat (plafonon díszcsík kiegészítés, gipsz munkák). Bár sok munka volt, és felmerültek kisebb-nagyobb kihívások, így is végzett a megígért időben, ami nagy öröm, mert így időben tudunk mi is költözni! Munkája igényes, nagyon szép, abszolút elégedettek vagyunk az eredménnyel. Az se mellékes, hogy végig kedves volt, segítőkész és pontos. Örülök, hogy ilyen megbízható szakembert találtunk!

Precíz megbízhato munka határidőn belűl garanciával hívjon bizalommal!! Vigyázzunk egymásra! Fő profilunk: dupla gipszkartonozás; padlószerkezet, gipszkarton mennyezet tippek, illesztős tapétázás

 • Wc gipszkartonozása

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden a korábban megbeszéltek szerint zajlott, a kialkudott árra semmilyen rejtett költség nem tevődött. Saját ötletekkel, segítőkészen állt a munkához.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. Szolgáltatásaink: Ajtó tapétázás; Glettelés előtti mélyalapozás; Meszelés. Lakásfelújítás Kedvező Árakon

 • Wc gipszkartonozása

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann Úr tökéletes, korrekt munkát végez, mindenkinek csak ajánlani tudom. 60 négyzetméteres lakásunk kifestésével bíztuk meg, sötét színű falak fehérre festésében. A vakolati hibákat is tökéletesen kijavította. Nagyon rendes, korrekt, kedvező a munkadíja és nagyon precízen, tisztán dolgozik. A megbeszélt határidőn belül végzett. Nagyon hálásak vagyunk Neki.

Üdvözlöm épület és bútorasztalos munkákal foglalkoznom ,a régi től az új ig minden féle asztalos munkával foglalkoznom műhelyel szerszámal rendelkezek Amiket vállalok: gipszkartonozás ablakcsere után; gipszkarton j profil felrakása; gipszkarton legolcsóbban. garázskapu festés mázolás

 • Wc gipszkartonozása

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

2 szobás lakásunk kifestésével bíztuk meg. 6-8 mester közül azért őt választottuk, mert a lakás felmérésekor láttuk, hogy megbízható, alapos, korrekt, precíz és nyugodt, derűs személyiség. Nem csalódtunk a munka végzése közben és elkészülte után sem. Szépen és tisztán dolgozott. A szobák előkészítése, a ki- és visszapakolás kicsit lassan ment nekünk, de ő rugalmasan alkalmazkodott hozzánk. Szüleim megörökölt lakását is vele tervezzük kifestetni jövőre házasuló fiunknak. Megnézte a lakást, és tanácsolta a fiatalokat, ha ők szeretnék elvégezni a festést. Nekünk is adott tanácsokat néhány csempe felrakásához. (Jól is sikerült :) Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, és köszönjük a munkáját! Köszönet a Qjob is, hogy rátalálhattunk a mesterre!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Feladatok amiket vállalok: fal gipszkartonozás ragasztással; padlószerkezet, gipszkarton függesztő pálca használata, javítás

 • Wc gipszkartonozása

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann úr 3 hétig dolgozott a lakásunkban és gyönyörü munkát végzett! Az összes helyiséget kifestette, az ajtókat és nyílaszárókat lemázolta. A munka nem volt egyszerü, mivel egy patináns, 4m belmagasságú, 80 nm-es polgári lakásról van szó, ehhez dimenzionált ajtókkal és ablakokkal. A munkavégzés olyannyira precíz és maximalista volt Hoffmann úr részéröl, hogy a végeredmény tényleg bármelyik lakberendezési újságban megállná a helyét. Kedves János, szép munkáját, barátságos és professzionális hozzáállását ezúton is nagyon köszönöm, és természetesen jó szívvel ajánlom tovább, mint Qjob!

Otthonunk teljeskörű felújítása vagy renoválása egy olyan átalakítási folyamat, mely során. az adott lakást az ügyfél új igényei szerint felújítják vagy átépítenek. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Festés előtti falmosás; Erkély felújítás. Bontás

 • Wc gipszkartonozása

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann Úr kiváló szakember ! A szakmai hozzáértés, kiváló munkaszervezői tulajdonságai mellett megértő segítőkész embert ismertem benne. Tökéletes magas minőségű munkavégzés minden helyzetben alkalmazkodó szakember a legfőbb jellemzője. Javaslataival mindig érdekünket képviselte, az ígért határidőket tartotta, a munka végén a vele együttműködő takarítók munkáját is segítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Földvári Vilmos

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember wc gipszkartonozása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Wc gipszkartonozása: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a wc gipszkartonozása átlagos ára 8500 - 15900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan választhatunk Szolnokon?

Szolnokon a wc gipszkartonozása szolgáltatáshoz már 40 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Szolnokon?

Ebben a pillanatban 31 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést WC GIPSZKARTONOZÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a feladattal bízható meg: wc gipszkartonozása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a wc gipszkartonozása mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megbízható gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A wc gipszkartonozása és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas