Plafon gipszkartonozás Szolnok területén!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 46 gipszkartonozó szakember közül, 16200-30500 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a plafon gipszkartonozás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 gipszkartonozó szakember most online

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Krisztian

Krisztian

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a plafon gipszkartonozás Szolnokon?

16200 - 30500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Precíz megbízhato munka határidőn belűl garanciával hívjon bizalommal!! Vigyázzunk egymásra! Fő profilunk: dupla gipszkartonozás; padlószerkezet, gipszkarton mennyezet tippek, illesztős tapétázás

 • Plafon gipszkartonozás

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden a korábban megbeszéltek szerint zajlott, a kialkudott árra semmilyen rejtett költség nem tevődött. Saját ötletekkel, segítőkészen állt a munkához.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. Szolgáltatásaink: Ajtó tapétázás; Glettelés előtti mélyalapozás; Meszelés. Lakásfelújítás Kedvező Árakon

 • Plafon gipszkartonozás

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann Úr tökéletes, korrekt munkát végez, mindenkinek csak ajánlani tudom. 60 négyzetméteres lakásunk kifestésével bíztuk meg, sötét színű falak fehérre festésében. A vakolati hibákat is tökéletesen kijavította. Nagyon rendes, korrekt, kedvező a munkadíja és nagyon precízen, tisztán dolgozik. A megbeszélt határidőn belül végzett. Nagyon hálásak vagyunk Neki.

Üdvözlöm épület és bútorasztalos munkákal foglalkoznom ,a régi től az új ig minden féle asztalos munkával foglalkoznom műhelyel szerszámal rendelkezek Amiket vállalok: gipszkartonozás ablakcsere után; gipszkarton j profil felrakása; gipszkarton legolcsóbban. garázskapu festés mázolás

 • Plafon gipszkartonozás

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

2 szobás lakásunk kifestésével bíztuk meg. 6-8 mester közül azért őt választottuk, mert a lakás felmérésekor láttuk, hogy megbízható, alapos, korrekt, precíz és nyugodt, derűs személyiség. Nem csalódtunk a munka végzése közben és elkészülte után sem. Szépen és tisztán dolgozott. A szobák előkészítése, a ki- és visszapakolás kicsit lassan ment nekünk, de ő rugalmasan alkalmazkodott hozzánk. Szüleim megörökölt lakását is vele tervezzük kifestetni jövőre házasuló fiunknak. Megnézte a lakást, és tanácsolta a fiatalokat, ha ők szeretnék elvégezni a festést. Nekünk is adott tanácsokat néhány csempe felrakásához. (Jól is sikerült :) Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, és köszönjük a munkáját! Köszönet a Qjob is, hogy rátalálhattunk a mesterre!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Feladatok amiket vállalok: fal gipszkartonozás ragasztással; padlószerkezet, gipszkarton függesztő pálca használata, javítás

 • Plafon gipszkartonozás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann úr 3 hétig dolgozott a lakásunkban és gyönyörü munkát végzett! Az összes helyiséget kifestette, az ajtókat és nyílaszárókat lemázolta. A munka nem volt egyszerü, mivel egy patináns, 4m belmagasságú, 80 nm-es polgári lakásról van szó, ehhez dimenzionált ajtókkal és ablakokkal. A munkavégzés olyannyira precíz és maximalista volt Hoffmann úr részéröl, hogy a végeredmény tényleg bármelyik lakberendezési újságban megállná a helyét. Kedves János, szép munkáját, barátságos és professzionális hozzáállását ezúton is nagyon köszönöm, és természetesen jó szívvel ajánlom tovább, mint Qjob!

Otthonunk teljeskörű felújítása vagy renoválása egy olyan átalakítási folyamat, mely során. az adott lakást az ügyfél új igényei szerint felújítják vagy átépítenek. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Festés előtti falmosás; Erkély felújítás. Bontás

 • Plafon gipszkartonozás

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann Úr kiváló szakember ! A szakmai hozzáértés, kiváló munkaszervezői tulajdonságai mellett megértő segítőkész embert ismertem benne. Tökéletes magas minőségű munkavégzés minden helyzetben alkalmazkodó szakember a legfőbb jellemzője. Javaslataival mindig érdekünket képviselte, az ígért határidőket tartotta, a munka végén a vele együttműködő takarítók munkáját is segítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Földvári Vilmos

Otthonfelújítási céljaid megvalósításához ismerd meg az OTP-nél elérhető lehetőségeket. Megoldásainkkal segítünk, ha nem áll rendelkezésedre a felújításhoz szükséges összeg! Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Dekorációs falfestés; Festés falra. Válasszon minket

 • Plafon gipszkartonozás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann úr vállalta költözés előtt a házunkban az összes szoba újra festését, apróbb felújításokat (plafonon díszcsík kiegészítés, gipsz munkák). Bár sok munka volt, és felmerültek kisebb-nagyobb kihívások, így is végzett a megígért időben, ami nagy öröm, mert így időben tudunk mi is költözni! Munkája igényes, nagyon szép, abszolút elégedettek vagyunk az eredménnyel. Az se mellékes, hogy végig kedves volt, segítőkész és pontos. Örülök, hogy ilyen megbízható szakembert találtunk!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember plafon gipszkartonozás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Plafon gipszkartonozás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a plafon gipszkartonozás átlagos ára 13900 - 26100 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Szolnokon a plafon gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 42 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Szolnokon?

Most 32 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PLAFON GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert keresned akkor, ha a következőre van szükséged: plafon gipszkartonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a plafon gipszkartonozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas