Panel felújítás Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 kivitelező közül, 28800-54000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a panel felújítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kivitelező most online

György

György

A környeken vagyok.

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszallas.

Andras

Andras

erdekel.

Mennyibe kerül a panel felújítás Szolnokon?

28800 - 54000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljes körű felújítást vállalunk profi szakemberekkel lakások és családi házak esetén is. Bízza otthona felújítását profi szakemberekre. Generálkivitelezés magas minőségben. Fő profilunk: Tapétázás; Gépi vakolás; Lábazat festés. Lakásfelújítás

 • Panel felújítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Igazi szaküzlet hozzáértő eladókkal!

Versenyképes árazás, azonnali munkakezdès Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal vakolás; Konyha festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Panel felújítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyom profi csapat, precízen és nagyon tisztán dolgoznak. Udvariasak, segítőkészek, megbízhatóak. Örülök, hogy rájuk találtam, szép munkát végeztek.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Ingyenes felmérés. Feladatok amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Nemesvakolat festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Panel felújítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, szép munka. Bármikor újra megbíznám őket.

Az egész országban, a családi házak felújítási specialistájával. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk és személyesen mindent átbeszélünk. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Szobafestés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Panel felújítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors precíz munka jó áron

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron Feladatok amiket vállalok: Vlies tapétázás; Gipszkarton javítása; Meszelés. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Panel felújítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Az emeleten dolgozó hölgy ha jól emlékszem Léna, segítőkész, gyors, szakmai tudása tökéletes, és ha hiba csúszik a rendszerbe , azon van , hogy ezt gyorsan rendbe hozzák. Bárcsak ilyen lenne mindenhol a személyzet. Ezek után amikor Szeghalmon járok biztos be fogok nézni.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Panel felújítás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon felkészült csapat, helyben talán a legszélesebb termékpalettával

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panel felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel felújítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a panel felújítás átlagos ára 10400 - 19500 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Szolnokon a panel felújítás szolgáltatáshoz már 40 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 31 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANEL FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakásfelújítás kivitelezőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: panel felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező a panel felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: panel felújítás?

A panel felújítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy lakásfelújítás kivitelezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas