Panellakás konyha felújítás Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 kivitelező közül! Korrekt panellakás konyha felújítás árak — 45800-85800 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kivitelező most online

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a panellakás konyha felújítás Szolnokon?

45800 - 85800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljes körű felújítást vállalunk profi szakemberekkel lakások és családi házak esetén is. Bízza otthona felújítását profi szakemberekre. Generálkivitelezés magas minőségben. Fő profilunk: Tapétázás; Gépi vakolás; Lábazat festés. Lakásfelújítás

 • Panellakás konyha felújítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Igazi szaküzlet hozzáértő eladókkal!

Versenyképes árazás, azonnali munkakezdès Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal vakolás; Konyha festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Panellakás konyha felújítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyom profi csapat, precízen és nagyon tisztán dolgoznak. Udvariasak, segítőkészek, megbízhatóak. Örülök, hogy rájuk találtam, szép munkát végeztek.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Ingyenes felmérés. Feladatok amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Nemesvakolat festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Panellakás konyha felújítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, szép munka. Bármikor újra megbíznám őket.

Az egész országban, a családi házak felújítási specialistájával. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk és személyesen mindent átbeszélünk. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Szobafestés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Panellakás konyha felújítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors precíz munka jó áron

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron Feladatok amiket vállalok: Vlies tapétázás; Gipszkarton javítása; Meszelés. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Panellakás konyha felújítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Az emeleten dolgozó hölgy ha jól emlékszem Léna, segítőkész, gyors, szakmai tudása tökéletes, és ha hiba csúszik a rendszerbe , azon van , hogy ezt gyorsan rendbe hozzák. Bárcsak ilyen lenne mindenhol a személyzet. Ezek után amikor Szeghalmon járok biztos be fogok nézni.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Panellakás konyha felújítás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon felkészült csapat, helyben talán a legszélesebb termékpalettával

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás konyha felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás konyha felújítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a panellakás konyha felújítás átlagos ára 3000 - 5600 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 31 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS KONYHA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: panellakás konyha felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lakásfelújítás kivitelező?

A jó lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: panellakás konyha felújítás?

A panellakás konyha felújítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy lakásfelújítás kivitelezőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas