Teljes körű panel folyosó felújítás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 40 kivitelező közül! Korrekt panel folyosó felújítás árak — 8300-15600 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 kivitelező most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panel folyosó felújítás Szolnokon?

8300 - 15600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Minőségi munka. Kedvező ár. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Mennyezeti repedések eltüntetése; Lakótelepi erkély felújítás. Házfelújítás

 • Panel folyosó felújítás

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok, gyorsan és profin dolgoztak. Tisztaságot hagytak maguk után és csodaszép falakat. Köszönöm mégegyszer!

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád felújítás; Plafon vakolás; Csövek festés. Ház külső/belső felújítás

 • Panel folyosó felújítás

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz, igényes szép munka! Megbízható csapat! Csak ajánlani tudom! Várunk vissza Titeket👍😁

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Megbízható csapat, szakképzett kollégák és elsőosztályú minőség kedvező áron! Kedvező ár. Minőségi munka. Teljes generálkivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Használt ház felújítása; Gipszkartonozás tetőtérben; Tetőfestés. Keressen, Mi segítünk

 • Panel folyosó felújítás

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Bő árukészlet, gyors előzékeny, kiszolgálás.

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra... Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal glettelés; Csempe festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Panel folyosó felújítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom Dávidékat. Nagy szakértelemmel rendelkeznek, munkájuk alapos és tartják a vállalt határidőt. Az utóbbi években számos munkával bíztuk már meg őket, s megelégedettségünknek hála, elsősorban őket fogjuk keresni a jövőben is.

Lakásfelújítás Budapest keresése. Azonnali, személyre szabott találatok. A legjobb találatok a Lakásfelújítás Budapest. Itt megtalálja velünk amit keres! A teljes áttekintés. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Ház festés. Házfelújítás kőzetgyapottal

 • Panel folyosó felújítás

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Rendkívül megbízható, korrekt fiatalemberek. Munkájuk kifogástalan minőségű, gyorsan és tisztán dolgoznak. Mindenkinek szívből ajánlom Őket.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panel fürdőszoba csempézés; Festés előtti falmosás; Mennyezet festés. Minőségi lakásfelújítás | Forduljon hozzánk bizalommal

 • Panel folyosó felújítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Szívből ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panel folyosó felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel folyosó felújítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a panel folyosó felújítás átlagára 4800 - 9000 Ft/óa. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Szolnokon a panel folyosó felújítás szolgáltatáshoz már 38 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Szolnokon?

Jelenleg 29 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANEL FOLYOSÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt hívnod ha szükséged van erre: panel folyosó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező a panel folyosó felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megfelelő lakásfelújítás kivitelező segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A panel folyosó felújítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas