Gitár erősítő javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 erősítő szerelő közül! Korrekt gitár erősítő javítás árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 erősítő szerelő most online

Ernő

Ernő

Еrdekel.

Barnabás

Barnabás

Sok tapasztalatom van

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gitár erősítő javítás Szolnokon?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Gitár erősítő javítás

    5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nem kell tovább keresgélni, csak menjen el egy fényképezőgép-javítóhoz.

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Gitár erősítő javítás

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

30 perc és a kamerám működik, minden rendben van, és a problémák megoldódtak!

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Gitár erősítő javítás

    3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A munkát 100%-ban elvégezték, nagyon gyorsan és nagyon jól.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő gitár erősítő javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Gitár erősítő javítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a gitár erősítő javítás átlagos ára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Szolnokon a gitár erősítő javítás szolgáltatáshoz már 13 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GITÁR ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált erősítő szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: gitár erősítő javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik a erősítő szerelő?

A jó erősítő szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: erősítő szerelő?

Ha egy megbízható erősítő szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A gitár erősítő javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas