Iphone 6 akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 6 akkumulátor csere árak — 5400-10100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 6 akkumulátor csere Szolnokon?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Fő profilunk:, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon érintőképernyő javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon újratelepítés, telefon javítás

Főbb szolgáltatásaink:, törött kijelző javítás, képernyő csere, telefon lcd kijelző javítás, törött kijelző javítás, telefon pixelhiba javítás

  • Iphone 6 akkumulátor csere

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ő, köszönöm szépen, hogy azonnal válaszoltál és segítettél "feléleszteni" az örökké halottnak tűnő Xiomi-t az enyémből! És a tanácsokért is. Tervezem, hogy felveszem veled a kapcsolatot a másik kütyümmel.

Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás, samsung telefon üvegcsere

  • Iphone 6 akkumulátor csere

    5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Egyenesen hazajött időben, és gyorsan és hatékonyan kicserélte a telefon elromlott kameráját, mellékesen elmagyarázva minden részletet. Gyors és kiváló. Nagyon ajánlott!

Üdvözlöm a profilomon. Amiket vállalok:, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon hangszóró javítás

Amiket vállalok:, huawei akkumulátor csere, üvegkarc eltávolítás, Telefon takarítás, iphone se akkumulátor csere, telefon szoftver javítás

  • Iphone 6 akkumulátor csere

    5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden, mint mindig a legmagasabb szinten! Nem először járunk nála.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 6 akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 6 akkumulátor csere: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon az iphone 6 akkumulátor csere átlagos díja 4800 - 9000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Szolnokon a generátor javítás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GENERÁTOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod ha erre van szükséged: generátor javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha telefon szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas