Iphone 8 akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 8 akkumulátor csere árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 8 akkumulátor csere Szolnokon?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Zoltán vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Amiket vállalok:, telefon akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, beázott iphone javítás, Telefon takarítás, telefon hangszóró tisztítás

Szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon újratelepítés, telefon adatmentés, telefon kijelző csere, kijelző csere

  • Iphone 8 akkumulátor csere

    5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A marketing hiánya ellenére egy nagyon jó szakember. Tekintettel az iPhone 6 állapotára, újraélesztette a hátlapot, kicserélte az akkumulátort és a kijelzőt, és többször ellenőrizte, hogy minden működik-e.

Bea Majer
2 éve

Üdvözlöm! Munkáim:, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, telefon üvegcsere

Fő profilunk:, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző javítás

  • Iphone 8 akkumulátor csere

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük neki a minőségi és gyors javítást! Nagyon praktikus, hogy eljött, és maga vette fel, javította és hozta el a telefont.

János vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, telefon akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás

Szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, telefon töltő javítás, vezetékes telefon javítás, mobiltelefon javítás, telefon kijelző karc javítás

  • Iphone 8 akkumulátor csere

    5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Mindent gyorsan és magas minőségben végeztek el. Nagyon szépen köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 8 akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 8 akkumulátor csere: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon az iphone 8 akkumulátor csere átlagos ára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Szolnokon?

Most 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓÜLÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autókárpitost megbíznod ha a következőre van szükséged: autóülés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy megbízható autókárpitos pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő autókárpitos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autóülés javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas