Iphone x akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt iphone x akkumulátor csere árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Ádám

Ádám

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone x akkumulátor csere Szolnokon?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

András vagyok. Fő profilunk:, telefon kamera lencse javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, telefon kijelző csere

Főbb szolgáltatásaink:, telefon akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon képernyő javítás, samsung telefon üvegcsere, betört telefon kijelző javítás

  • Iphone x akkumulátor csere

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nem először veszem igénybe a szolgáltatást! Mint mindig minden minőségi, gyors és olcsó! Ajánlom őt!

Szolnok dolgozom, megyében is! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, iphone 11 akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon akkumulátor csere

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon alaplap javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6s akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés

  • Iphone x akkumulátor csere

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen a technikusnak a kiváló munkát és a gyorsaságot!

Tisztelt Érdeklődő! Sony Xperia szerviz. Azért vetted a készüléked, hogy a tökéletes pillanatokat megörökíthesd és megélhesd. Mi pedig nem engedjük, hogy néhány hibajel meggátoljon téged ebben. A Sony Xperia okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. De ne félj! Akkor sincs minden veszve, ha a feni hibajeleket tapasztalod.Szervizeinkben ugyanis akár 1 nap alatt meg tudjuk javítani Sony Xperia készüléked, és ezzel visszavezetünk a pezsgő, élményekkel teli mindennapokba. Visszaadjuk neked az irányítást az életed felett.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, iphone se akkumulátor csere, kijelző csere, telefon kamera lencse javítás, telefon hangszóró javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Iphone x akkumulátor csere

    5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Újra felszerelt telefon!!!!! Második napja nem tudok örülni! Mintha újat vettem volna. Magam sem értem a firmware-t. Elmondta, hogy mi nem illik hozzám. A firmware-t saját belátásom szerint telepítettem. Profi és jó ember! Köszönöm! Minden tökéletes, nagyon rövid várakozási idő, a legjobb ár és nagyon segítőkész, azt tanácsolom, hogy bárki, aki kétséges, nem fogja megbánni.)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone x akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone x akkumulátor csere: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon az iphone x akkumulátor csere átlagára 3700 - 6900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Szolnokon a fényezés nélküli horpadás javítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Szolnokon?

Most 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy járműfényező a következő munkával kereshető meg: fényezés nélküli horpadás javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy jó járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: iphone x akkumulátor csere?

A fényezés nélküli horpadás javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy járműfényezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas