Iphone 6s akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 6s akkumulátor csere árak — 3800-7100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Tamás

Tamás

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 6s akkumulátor csere Szolnokon?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon üvegcsere, mobiltelefon javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, xiaomi kijelző javítás

  • Iphone 6s akkumulátor csere

    6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük szépen! Újraélesztette a telefonomat; ez már a második alkalom, hogy segített nekem.

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Amiket vállalok:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, iphone 11 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Iphone 6s akkumulátor csere

    3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szeretném megköszönni neki a professzionalizmusát. Minden tetszett a kommunikáció kezdetétől a javítás végéig. Nagyszerű munkás és jó ember!

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző csere, üvegkarc eltávolítás, huawei akkumulátor csere, Telefon takarítás

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon adatmentés, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, alcatel kijelző javítás, iphone 6s akkumulátor csere

  • Iphone 6s akkumulátor csere

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A Huawei P40 Pro újraélesztése (reflash és a Goog...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 6s akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 6s akkumulátor csere: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon az iphone 6s akkumulátor csere átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓRÁDIÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: autórádió javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autórádió javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas