Samsung tablet akkumulátor csere: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 tablet szerelő közül! Korrekt samsung tablet akkumulátor csere árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 tablet szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung tablet akkumulátor csere Szolnokon?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

30 perc és a kamerám működik, minden rendben van, és a problémák megoldódtak!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A feladatot maradéktalanul elvégezték, az előadó gyorsan és szakszerűen intézte a bontást, ajánlom az előadót.

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A munkát 100%-ban elvégezték, nagyon gyorsan és nagyon jól.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő samsung tablet akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Samsung tablet akkumulátor csere: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a samsung tablet akkumulátor csere átlagos ára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Tablet Szerelők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok tablet szerelőt Szolnokon?

Most 13 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SAMSUNG TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok tablet szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tablet szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: samsung tablet akkumulátor csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tablet szerelő?

Egy megbízható tablet szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: tablet szerelő?

Ha profi tablet szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A samsung tablet akkumulátor csere és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas