Telefon érintőképernyő javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt telefon érintőképernyő javítás árak — 6200-11700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

akos

akos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon érintőképernyő javítás Szolnokon?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Zoltán vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Amiket vállalok:, telefon akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, beázott iphone javítás, Telefon takarítás, telefon hangszóró tisztítás

Szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon újratelepítés, telefon adatmentés, telefon kijelző csere, kijelző csere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A marketing hiánya ellenére egy nagyon jó szakember. Tekintettel az iPhone 6 állapotára, újraélesztette a hátlapot, kicserélte az akkumulátort és a kijelzőt, és többször ellenőrizte, hogy minden működik-e.

Bea Majer
2 éve

Üdvözlöm! Munkáim:, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, telefon üvegcsere

Fő profilunk:, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük neki a minőségi és gyors javítást! Nagyon praktikus, hogy eljött, és maga vette fel, javította és hozta el a telefont.

János vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, telefon akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás

Szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, telefon töltő javítás, vezetékes telefon javítás, mobiltelefon javítás, telefon kijelző karc javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Mindent gyorsan és magas minőségben végeztek el. Nagyon szépen köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon érintőképernyő javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon érintőképernyő javítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a telefon érintőképernyő javítás átlagos ára 6900 - 12900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Szolnokon a land rover szerviz szolgáltatáshoz már 14 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Szolnokon?

Most 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAND ROVER SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: land rover szerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas