Törött telefon kijelző javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 telefon szerelő közül! Korrekt törött telefon kijelző javítás árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött telefon kijelző javítás Szolnokon?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv Péter vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megfizethető tartozékokat, szolgáltatásokat és javítást kínálunk a telefonhoz. Hívjon ma. Széles választékunkban pénztárcájának és igényeinek megfelelőt találhat. Hívjon minket.

Munkáim:, iphone 11 akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás, telefon üvegcsere, telefon lcd kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere

  • Törött telefon kijelző javítás

    5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nézze meg, mi a baj az iPhone-ommal, és mi lehet az eredmény d...

Amiket vállalok:, telefon kamera javítás, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, beázott iphone javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

Kiegészítő szolgáltatásaink:, iphone 5s akkumulátor csere, beázott iphone javítás, kijelző javítás, huawei akkumulátor csere, telefon usb csatlakozó javítás

  • Törött telefon kijelző javítás

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Minden nagyszerű! Nem ez az első alkalom, hogy igénybe veszem a szolgáltatást. Nagyon elégedett vagyok mindennel.

Péter Gerő
egy éve

A megoldások embere vagyok. Főbb szolgáltatásaink:, Telefon takarítás, iphone x akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere

Fő profilunk:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere, telefon üveg karc javítás, telefon törött kijelző javítás

  • Törött telefon kijelző javítás

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Jól csinálta, minden pontos és gyors volt, ajánlom őt.

Éva Kondics
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött telefon kijelző javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött telefon kijelző javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a törött telefon kijelző javítás átlagos ára 5800 - 10800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 12 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CHEVROLET SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: chevrolet szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a chevrolet szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor telefon szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas