Törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző javítás árak: 6000-11300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző javítás Szolnokon?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Zoltán vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Amiket vállalok:, telefon akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, beázott iphone javítás, Telefon takarítás, telefon hangszóró tisztítás

Szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon újratelepítés, telefon adatmentés, telefon kijelző csere, kijelző csere

  • Törött kijelző javítás

    5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A marketing hiánya ellenére egy nagyon jó szakember. Tekintettel az iPhone 6 állapotára, újraélesztette a hátlapot, kicserélte az akkumulátort és a kijelzőt, és többször ellenőrizte, hogy minden működik-e.

Bea Majer
egy éve

Üdvözlöm! Munkáim:, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, telefon üvegcsere

Fő profilunk:, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző javítás

  • Törött kijelző javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük neki a minőségi és gyors javítást! Nagyon praktikus, hogy eljött, és maga vette fel, javította és hozta el a telefont.

János vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, telefon akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás

Szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, telefon töltő javítás, vezetékes telefon javítás, mobiltelefon javítás, telefon kijelző karc javítás

  • Törött kijelző javítás

    5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Mindent gyorsan és magas minőségben végeztek el. Nagyon szépen köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a törött kijelző javítás átlagára 3600 - 6800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy járműfényező a következő munkával bízható meg bátran: autó fényezés javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

A jó járműfényező részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha profi járműfényező segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autó fényezés javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas