Telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 telefon szerelő közül! Korrekt telefon üvegcsere árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Elek

Elek

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon üvegcsere Szolnokon?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon üvegcsere, mobiltelefon javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, xiaomi kijelző javítás

  • Telefon üvegcsere

    6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük szépen! Újraélesztette a telefonomat; ez már a második alkalom, hogy segített nekem.

yodamester10
egy éve

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Amiket vállalok:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, iphone 11 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Telefon üvegcsere

    3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szeretném megköszönni neki a professzionalizmusát. Minden tetszett a kommunikáció kezdetétől a javítás végéig. Nagyszerű munkás és jó ember!

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző csere, üvegkarc eltávolítás, huawei akkumulátor csere, Telefon takarítás

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon adatmentés, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, alcatel kijelző javítás, iphone 6s akkumulátor csere

  • Telefon üvegcsere

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A Huawei P40 Pro újraélesztése (reflash és a Goog...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon üvegcsere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon üvegcsere: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a telefon üvegcsere átlagára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Szolnokon?

Most 13 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKÁRPIT JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autókárpitost keresned ha erre van szükséged: autókárpit javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

A jó autókárpitos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő autókárpitos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autókárpit javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas