Elérhető állatgondozó állás, megbízás

kutya nyírás

tacskó méretű kutya nyírása, géppel le lehet tolni, semmi extra, pihe puha yorki szörzete van, mert a mama yorki volt, bűzmirigy, fürdetés kb 1 óra alatt megvan bármikor ráérek Budán Moszkva tér Déli környékén, ha lehet

Egynapos megbízás álláskeresőknek Szombathelyen

Macskakarom vágás

Macska ápoló szakembert keresek Szolnokon.

Macskakoromvágás

Ragdoll körömvágásra lenne szukségünk Kecskeméten az otthonunkban.

Nagyjábol masfel eves kislany cicamat szeretnem ivartalanitattni

Sajnos 2 napja mar tuzel es nagyon nehezen viseli

Csivavám mostanában nagyon aggresszív

Kutyapszichológust keresek, mert a kutyám karácsony óta nagyon aggressziv velem

Állatorvosi szolgáltatásokra ajánlatot kérek

Fogkőeltavolitás , gyulladt fogíny

2 fekete macska szállítása

Budapest 17. kerületből Bátába szállítani. Van ketrec. Jővöhéten kell. számla kellene

Házhoz jövő macskakozmetikust keresek.

Teljes kozmetika, körömvágással.

Kutyatrénert keresek

Terápiás kutya kiképzés sérült gyermekeknek

Macska kozmetika

Karom vágás. Fürdetés. Kis cica, 3 hónapos, inkább szakemberre bíznánk. Email-ben keressenek. Csak szalonba vinném. Vagy üzenetben (viber, whatsapp).

Vigyázz a törpe malacomra!

24 órás felügyeletre rászoruló törpe malacomnak keresek állatszittert 5 napra.

Kutyaoktatót keresek egyéni foglalkozásra

11 hónapos mopsz kan kutyámhoz keresek kutyaoktatót, aki személyre szabott tréninget tud kidolgozni és egyénileg csak velünk foglalkozna. Kutyaiskolákban sajnos a figyelem megoszlik, nekünk olyan oktatóra van szükségünk, aki csak a kutyusunkkal foglalkozik, ezáltal a saját problémáinkra/hiányosságainkra tudunk fókuszálni.

1 kis termetű kutyus elszállásolására

Hogy a közelembe lehetessen a kutyus

Nőstény macska ivartalanítás

Ivartalanítást szeretnénk 6 hónapos cicunknak

Tacskó ivartalanítása

Ivartalanítani szeretném 6 hónapos tacskó kutyámat. Mennyibe kerülne?

Átmeneti otthonra van szükségünk szeretett kutyánknak

Egy nagyon barátságos golden retriever, Chelsea, majdnem 8 éves. Tökéletesen kijön más háziállatokkal mindaddig, amíg nem nagyon érintkeznek vele (az emberek társaságát szereti, a többi kutyáét nem :) Beoltott és nem igényel különösebb kezelést azon napi kétszeri sétáltatáson és etetésen kívül. Séta közben legyen egy földdel/fűvel ellátott hely, mert nem tud pisilni/piszkolni a betonra :) Elhozzuk a helyszínre, majd visszavisszük. A kutyafelügyelőnek beszélnie kell angolul (legalább egy kicsit)

Kutyaszitter keresése

Augusztus hónapban 11 napra szükségem lenne egy 13 éves francia bouldog felügyeletére ott alvással. Ajánlatom napi: 5-6 ezer forint

Kutyaszittelés

Budapesten , 6. kerben, 3-10 napos utazásaim alatt a 11 éves puli kutyámra kéne vigyázni ott alvással nálam vagy nálad. Napi 3x20,30 perces sétát Igényel, fáj a lába.

Kutyapanziót, kutyaszittert keresek

Vas, Magyarország

2 kistestü kutya Juliusban 12 napra s szeptemberben 10 napra keresek kutyaszittert

Egy kutya betanítása arra, hogy ne szökjön ki

Van egy 1,5 éves staffim akit hiába hordok kutyaiskolába még futón is elszökik. Szeretnék egy kutyakiképzőt aki megtudja tanítani neki, hogy ne szökjön el. Az ár megegyezés szerint.

Kutyapanziót keresek

Üdv! A családdal 10 napra szeretnénk nyaralni menni külföldre július végén. A kutyus: fajtatiszta fekete német juhász ivartalanított szuka kutya. Neve: Roxy. Chip van benne. Kora: 1 és fél éves, oltásai, kiskönyve meg van. Jártunk kutya suliba és magánoktató is járt hozzánk. Jól nevelt, nagyon ragaszkodó, jól szocializálódott más kutyákkal. Embereknek örül… Kicsit makacs. Észrevételem, hogy talán tériszonyos, ezért nem ugrik át kerítésen. Nem szökős. Ásni néha ásik, de rászolva abbahagyja. Köszönöm az ajánlatot! Tisztelettel: Máté Á. Dóra Tel.: ***********

10 hónapos puli alap képzése

10 hónapos puli kutyám nem ismeri az alap vezény szavakat.

Kutya nevelés

Aggreszíó korigálása

Kistestű szuka kutyus ivartalanítása

Kistestű szuka kutyus ivartalanítása

Kutyasétáltatótól árajánlatot kérek

Kedves Kutyasétáltatók, A 13. Kerület-ben egy társasházban élünk. a 3 .emeleten,2 éves havanese , Lola kislány kutyánkkal. Érdeklődni szeretnék , hogy egy reggeli 7 órakkor kezdődő 30 perces sétát hetente 3szor. Hétfőn, szerdán, és pénteken, el tudnának e vállalni?

Kutyapanziót keresek

jelenleg a Budapest III. kerületben van a kutyus, itt a közelben, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Budakalász stb környéken jó

Alap engedelmességi feladatok, szocializálás

~másfél év körüli kutyámat szeretném megtanítani arra hogy nem ugrálhat, szépen sétáljon pórázon. Az ül,fekszik, gyere ide vezenyszavakat ismeri, de ha valami izgalmasabbat talál akkor már nem olyan szófogadó. Nála kissebb kutyákkal szemben ugat, szőrét emeli az utcán. Kutyafuttatóban nem akar más kutyákkal játszani, nem igazán megy el a közelemből. Mostanában cipőket, zombikat,mamuszt lopkod, de olyan mintha játszani akarna, egyenesen boldognak látszik ilyenkor. Én kevésbé :)

Ivartalanítás

Kan kutya 10 kg ig 1 éves Budapesten VII.,VIII. V. kerületben keresünk megbízható orvost.

Kutyasétáltatót keresek

Két kutyusomnak szeretnék sétáltatót keresni, két hétre. Napi egy, 12-13 óra körüli sétáról lenne szó. Egy két éves tacsi és egy 9-10 hónapos mentett kutyus. Kedvesek, jól szocializáltak, az átmeneti napközi bezárás miatt lenne szükség egy sétára nekik. A 4. emeleten lakunk, így bizony a tacsit sajna le kell vinni kézben, nem lépcsőzhet :/

Kutyapanziót keresek

Családi okok miatt jelenleg bizonytalan időre, de nem véglegesen egy lakásban tartott, idős, de egészéges, minden problémától mentes cocker spánielnek keresünk kutyahotel elhelyezést. Legrosszabb esetben áprilisig, de nagy valószínűség esetén min. 1 hónapra keresünk megnyugtató megoldást a kutyusnak.

Kutyapanziót keresek

Hello, I am looking for someone to take care of my lovely 9-month old female dog, Panchita. She needs a place to stay from January 1st (or 2nd if 1st is too complicated) until January 15th. My budget is 3,500 to 4,000 per night, depending on the conditions. Panchita is a medium-sized mixed-breed dog who is very loving and playful. She responds very much to food and her recall is pretty good. She was rescued about 4 months ago so her training is still developing, but she is fully potty-trained and does not destroy property as long as she has a couple of toys to play with (which I can provide). She loves all other dogs and she has no issue with any kind of person. However, she barks a lot when she is on a leash. Please let me know if you are interested in taking care of my little Panchita. Thank you!

Szeparációs szorongás kutyánál

Ha valaki elmegy otthonról a kutya hisztizik, sír, vonyít és semmivel nem lehet megnyugtatni, úgy sem ha egyikünk otthon marad.

Kutyapanziót keresek

Kedves Szakemberek! Kaptam egy állás ajánlatot külföldön ahova kis kedvencem sajnos nem jöhet . Ahhoz ,hogy saját lakásom legyen 3 hónapra van szükségem . Ez idő alatt szeretném ha a kis kutyám jó helyen lenne ahol tudom ,hogy biztonságban van még kijöhet végre hozzám. Kis testű kutyus , jó kedvű,szeret sokat futni ,szereti ha szeretik. Befogadott kutyus volt akit az út szélén találtam . Meg kapott minden oltást amire szüksége volt eddig . Kis könyv és chip is van . Benti kutyus ,de szeret nagyon kint lenni így az elhelyezése számára mindegy . Bár így ,hogy jönnek a hidegek így azért jobb lenne ha lenne neki egy meleg hely ahova elbújhat,bekuckózhat. Csatolok róla pár képet . Nincs egy éves kis lány kutyus ,a neve Maszat . Bennem bízik a legjobban így szeretném ha jó helyen lenne. Előre is köszönöm a válaszukat és az árajánlatokat . Tisztelettel V.B.

Francia bulldog típúsú 3 éves extra barátságos kutyusom felügyeletéhez keresek állatbarátot. Ma (****.**.**.) este 6 órától 9 óráig

Francia bulldog típúsú 3 éves extra barátságos kutyusom felügyeletéhez keresek állatbarátot. Ma (****.**.**.) este 6 órától 9 óráig. (Az edzésem ideje alatt)

Kutya sétáltatás

Rendszeres kutyasétáltatót keresek két Bichon havanese-nek reggeli és esti sétára vagy késő délutánra

Kutyaszitter

Szeptember 06.-ra keresek kutyabarát segítséget. 9 éves cocker spánielre kellene figyelni, nagyon barátságos és bújós. Hétfőn reggel kb 9 órától délután 14/15 óráig lenne szükségem segítségre. Mátrafüreden kellene a kutyusra vigyázni, ha Gyöngyösről érkezne szükség esetén tudunk segíteni az utazásban is.

2 kutya szállitása

2 keverék, kb. 18 kg-os kutyát kellene ma 17 órára Budaörsön belül állatorvoshoz vinnem. Csak odafelé kellene a fuvar. Az út a lakásomtól autóval max. 10 perc.

Személyi segítő kutya képzés

Szombathely, Szent Flórián krt., 9700 Magyarország

Mini yorkim 10 hetes.nagyon ugyes.szeretnem minden hova maganal vini lelki segitokent.ezert keresek oktatot h levizsgazhasunk. Szombathelyen

Kistestű kutyára kellene vigyázni

9-napra kellene vigyázni kistestü kutyára

Kutyapanziót keresek

9napra kellene 14- éves kistermtü kutyára

Szeretnék kutyakozmetikát házhoz

A kutya szőrét szeretném rendbe tetetni.

Találd meg a megfelelő állást

Kapj 8.600 – 10.700 Ft-ot a Qjob-on a feladat elvégzéséért

Regisztráld vállalkozásodat

  • 2000+ új feladat minden héten
  • Válaszd ki azt a megbízást, ami az időbeosztásod szerint megfelelő
  • A Qjob-ügyfeleket telefonon és e-mail keresztül ellenőrizzük

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér állatgondozó állás esetén Szombathelyen?
Mennyi a munkadíj: állatgondozó állás? A legtöbb szakember állatgondozó állás esetén Szombathelyen feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3100-5500 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-38000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 10%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: állatgondozó állás?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06