Aktuális kerti munka, feladat

Köszönöm mindenkinek ugyn~zki megoldodott 400 m2 kertben kellene 8 körös locsolorendszert kiépiteni. 2x 40 méter csepsegtetövel,kutvizröl lesz a megtáplálás,fali vezérlésel.

Most épülö házhoz kellen 380-400 m2 területre 8 körös locsolorendszert kiépiteni. 2x 40 méteres babérsövényhez kell csepegtetö rendszer. Furt kutrol lesz a betáplálás.

Kertépítésre árajánlatot kérek

20-30 cm-es gazzal benőtt 80m2 -es telek füvesítése lenne a cél. Nem pázsitra, gyepszőnyegre gondolok, csak egyszerű fűre, ami rendezetté, kellemessé tenné a kertet.

Munkalehetőség egy napra álláskeresőknek Szombathelyen

Szendehely 1700 nm fűkaszálás

Szendehelyen 1700 nm lejtős telken a térdig érő mező jellegű növényzet levágása a feladat. Néhány alacsony tövises bokor jellegű növény is van egy kis részen. Árat és és kivitelezési időt is legyenek szívesek küldeni. Köszönöm előre is.

Fakivágás

Szombathely, Zanat, 9700 Magyarország

Tisztelt Favágók! Poór Gábor vagyok, és ****.**.** pénteki napra keresnék fakivágási munkát vállaló szakembert Szombathely Zanat térségben. Mivel nem a fakivágás helyszínén lakom, így csak a pénteki nap jöhet szóba a munkavégzésre. Munka leírása: Egy nagyméretű diófa szomszédba árnyúló ágait kellene levágni. A diófa ezen része alatt tujasor és kerítés van. Feladat lenne továbbá egy kb 6 méter magas ezüstfenyő kivágása mely két épület között található. Telefonszámom: **-******* **:00 óra után elérhető vagyok. Tisztelettel: Poór Gábor

Kútfúrásra ajánlatot kérek

Magas talajvíz nyomású (0,8-1 m mélységben már megjelenik a talajvíz) földrétegbe kell öntözéshez használatos kutat fúrni. Milyen mélységet ajánlanak?

Tavaszi kerti munka

Csobánkai (irsz: 2014) erdőszéli telek (720m2) tavaszi fűkaszálása, fűnyírása, gallyazása, gereblyézése (csak motoros eszközökkel, mert elektromos áram nincs bevezetve), zöld hulladék elszállításával.

Balatonalmàdiban 2 db fenyőfa kivágása

Balatonalmádiba keresünk szakembert 2 db beteg fenyőfa kivágására (kosaras emelő a magasságuk miatt szükséges)

Kútfúrásra ajánlatot kérek 9797 Nárai

Nárai, 9797 Magyarország

Kerti öntöző kút létesítéséhez keresek kivitelezőt. 9797 Nárai Kossuth L. u. Hrsz 112.

Kert ásás kb.100 n2

Kert felásása,kb.80 n2

Tuják kiszedése

Kertemben levő 10 db kb 6meter magas tuja kivágása,osszedarabolasa, gallyak ledaralasa.

Földmérésre van szükségem

Telekhatár kimérése.

Termőföld szállítás

Kb 350m2 területre 10 cm- és termőföld réteg szállítása, behordása, elszínetezése, fűvetés megalapozása céljából.

Földmunkák Köszegen

Kőszeg, 9730 Magyarország

Út és parkoló egyengetés/kialakítás (3x15 és 5x5m) vízbevezetéshez árok és akna, kismedencéhez gödör (4x4m)

Fák metszése

4 fa, 1 hatalmas tiszafa és 3 kisebb fa (cseresznye, rózsa, alma) metszése. Budapest 18 kerületében lenne a munka, érdeklődnék a munkadíj felöl.

Kútfúrás.

Rákoscsabán, a Rákos patak partján szeretnénk kutat fúratni. Az még nem eldöntött, hogy 40-es vagy 120-as. Szakmai segítséget szívesen fogadunk. Autóval megközelíthető a hely, ahova fúrni kéne.

Számlaképes favágót keres

T. vállalkozók! 3 db nyárfát szeretnék kivágatni, a fára nincs szükségem, tehát kivágás, elszállítás, ár. Kukorelli György M. ** ** *** ****

Birtokhatár felmérésre árajánlatot kérek

Most vásárolt telek határ kimérése

Ásás, rostálás

Kertemben kb. 4m2 föld felásása 50 cm mélyen, a kiásott föld átrostálása + 2 faültető gödör kiásása. Csak 1 ember jöhet. XI. kerület Sasadi út. Ma vagy hétfőn vagy kedden napközben. Köszönöm.

Kútásót keresünk

Szombathely, Szabó Miklós u. 79, 9700 Magyarország

Meglévő csőkutat szeretnék mélyítetni. A udvarba egy szűk kis út vezet hátra.

webhely

Debrecenben egy meglévő téglalap alaku épitési telek kijelölése .

Kútfúrásra van szükségem

Tisztelt Szakemberek! Zala megyében, Újudvar-Morgánypusztán szeretnék kútat fúrni kertészeti céllal. Napi 8-10 m3 vizhozamot szeretnék. Az ásott kútban 14 méteren van a nyugvó vízszint. Mindenképp öntözéshez megfelelő pH, EC értékeket szeretnék. Engedélyekkel, szivattyúval, csövezve, működőképes állapotban. A terület sík terep, műúton megközelíthető, széles, kavicsozott bejáróval. Szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre! Köszönöm a segítségüket! Email: ***********@*****.*** Üdv. Demeter László

Sövénynyírásra van szükségem

2-3 órás munkára keresek szakembert, aki igényesen le tudná vágni a képeken látható sövény. Csak vágni kéne, a takarítás részét megoldom. Köszönöm

Számlaképes kútásót keresek

Szombathely, Géfin Gyula u., 9700 Magyarország

Betonozott udvaron két hőszivattyú vízellátására képes kút fúrása.

Birtokhatár felmérésre árajánlatot kérek

Körmend, Hunyadi u. 2, 9900 Magyarország

Vindornyalak Hertelendy G.u.2. Hrsz 70 telekhatár 140 m2 kimérésre szeretnék ajánlatot kérni Köszönettel dr.Baranyai Roland

Kútfúrásra árajánlatot kérek

Vasvár, Vasúti u. 34, 9800 Magyarország

Kútfúrás

Ásott kút tisztítás

Kész kb 7m mély betongyürüs kút tisztítása. 5 éve volt az utolsó tisztítás. Azóta kívülről semmilyen szemét nem került bele. Akkor mindent eltavolitottak. Jelentősen lecsökkent az idén a vizhozam.

Ásott kút tisztítása

8-9 gyűrűs kút tisztítása, Vértesszőlősőn.

Fűkaszálás, kertgondozás

A Keleti-főcsatorna hajdúszoboszlói szakaszán van egy nyaralónk, ahol körülbelül 1 éve nem volt a kert rendbetéve. Fűkaszálásra, majd fűnyírásra, valamint sövénynyírásra lenne szükségem, a zöldhulladék felgereblyélésével, elszállításával együtt. A füves/gazos terület nagysága kb. 350-400 nm, magassága kb. 120-130cm. A sövény magassága kb. 230-250 cm (melyből kb. 40-50cm levágása szükséges), a mélysége kb. 100-130cm. A személyes megtekintés a távolság miatt jelenleg nehezebb, ezért a jelenlegi állapotokról képeket mellékelek. A fentnevezett munkákra szíves árajánlatát szeretném kérni.

Kútfúrásra árajánlatot kérek

Üdvözlöm! Gárdonyban szeretnék engedélyezett kutat, öntözés céljából. Köszönettel

10-12 méteres kút fúrása

Vas, Magyarország

Nem kell gyűrűs kút, csak egy fúrt kút, kb. 10 m mély

Kerttisztítás és bozótirtás kell

900 nm-es lejtős, két oldalról is megközelíthető telken bozót el kell távolítani. A magassága kb. 2 méter, ezt az egybefüggő dzsungelt kellene kitisztítani azonban egy pár fát, bokrot megtartani.

Kútfúrót keresek

Szombathely, Bartók Béla krt. 33-35, 9700 Magyarország

Szombathelyen szeretnék kerti kutat furatni. ****-*******

Sitt elhordás, tereprendezés, térkövezés

Sitt Elhordás, cserjék kivágása, és kiásása. Tereprendezés, térkövezés

Számlaképes kútásót keres

Kérem hívjon fel kútfúrás ügyben, előre is köszönöm

Magnólia fa metszése, formázása

A képen szereplő tulipánfa metszésére és formázására keresek szakembert. Fontos, hogy ne csak oldalt, hanem a teteje is legyen megformázva. 18. kerületben.

Fűnyírás nagyszüleimnél

Kéthetente lenne szükségem egy kertészre, aki idős nagyszüleimnél lenyírja a füvet. Fűnyíró van é s hosszabbító van helyben, nincs szükség semmilyen egyéb eszközre. Megbeszélés alapján néha lehetőség lesz egyéb kerti munkákra (metszés, gyümölcsszedés, ültetés stb.), ezeket mindig megbeszéljük hogy a plusz munkáért mennyit tudunk fizetni. A kerthez minden szükséges eszköz és szerszám van a nagyszüleimnél. A telek nagyjából 1500 m2.

Termőföld behordás (gépi vagy kézi )

Termőföld behordásában van szükségem segítségre korrekt áron. 10 m3 föld a holnapi napon reggel.

Birtokhatár felmérésre árajánlatot kérek

Rábapaty, 84, 9641 Magyarország

Most épült meg a házam GYMS megye. Écs község. A melettünk lévő háznál most csinálták neg a kerítést ami meglátásom szerint 1 métert belelóg az én telkemre 50méter hosszan. Ezt szeretném megtudni illetve a teljes telek kimérését hogy a kerítést meg tudjam csinálni. Telek méret 1196nm

Kútfúrásra van szükségem

Szombathely, Zeli major, 9700 Magyarország

Jelenleg egy norton kút volt ami kb 4,5 m mely. 100as belső atmérő. Víz nem jön belöle (száraz) bármilyen megoldást meghallgatok akár uj kút is.

Kútfúrásra van szükségem

Nógrádsápon szeretnék egy kerti locsolásra alkalmas kutat fúratni.

Fortnite edző

megtaniitom ara amit nem tud

Fenyőfa kivágása

XVIII. kerületben családi házas környezetben a telkünkön lévő három magas (20 m. fölötti), ház fölé érő fenyőfa kivágása.

Regisztrálj és értesülj azonnal az új munkákról elsőként

A regisztráció ingyenes és kevesebb mint egy percbe telik

Keress pénzt azzal, amihez értesz

Havonta több mint 2000 megbízás egyéni megrendelőktől országosan

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér kerti munka esetén Szombathelyen?
Mennyi a munkadíj: kerti munka? A legtöbb szakember kerti munka esetén Szombathelyen feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3200-5900 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-41000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 10%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: kerti munka?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06