Pénzforgalmi elszámolás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 25 adótanácsadó közül! Korrekt pénzforgalmi elszámolás árak — 6300-11900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 adótanácsadó most online

Kinga R.

Kinga R.

Kedvezményt adok

Enikő S.

Enikő S.

Tapasztalt vagyok

Ágnes S.

Ágnes S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a pénzforgalmi elszámolás Szombathelyen?

6300 - 11900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Megulesz Anita vagyok, mérlegképes könyvelő. Irodánk Miskolcon található, de ettől függetlenül vállalunk könyvelést az ország egész területén. Irodánk arra törekszik, hogy Ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatban legyünk, és igényeiknek teljes mértékben megfeleljünk. A miskolci stadiontól 1 percre vagyunk megtalálhatóak, így az ügyfélkapu igénylést követően már intézhetőek is nálunk a kötelező bejelentések, ezáltal Önnek a lehető legkevesebb teendője lesz ezzel kapcsolatosan. Folyamatosan ellenőrizzük ügyfeleink ügyeit, és az iratok feldolgozása is folyamatos. Az RLB programot használjuk, ami egy nagyon jó program, és az adóhatóság is szívesen dolgozik belőle. Célunk, hogy Ügyfeleink biztonságban tudják papírjaikat, és a kellemes légkört alakítsunk ki a könyveléssel kapcsolatos dolgok ügyintézésében. Szeretjük a precíz munkát, és a határidők betartását. KÖNYVELDE - itt ÉRTED dolgozunk! SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók, Társaságok teljes körű könyvelése Bérszámfejtés NAV Képviselet Gyors Ügyintézés SZJA bevallások készítése Adótanácsadás cégalapítással kapcsolatosan Cégalapítás utáni kötelező bejelentések Kérelmek, ...stb. ügyintézése

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

After more than one month I found them, if you searched by any matter you reached them, so you are at the right placed… you will find anything needed and you’re in front of well educated people as well as professional team. Highly recommended.

György
2 éve

Üdvözöllek a TaxLine Könyvelőiroda oldalán! Szerinted milyen a jó könyvelő? Egy jó könyvelő átveszi tőled a papír munkával járó gondokat és a telefonos, vagy hivatali ügyintézés terheit. Egy jó könyvelő, aki a havi anyagod leadását követően is elérhető, és készséggel válaszol az időközben felmerülő kérdéseidre. Egy jó könyvelő, aki nem csak bevallást készít, hanem, értesít az aktuális adókedvezményekről, pályázati lehetőségekről. Egy jó könyvelő nem futószalagon könyvel, hanem nyomon követi vállalkozásai tevékenységét. Egy jó könyvelő ADÓt optimalizál, könyvelési szerződést köt és számlát ad :) Ha adatrögzítőt keresel, nem én vagyok a te embered. A többi kérdésben a személyes adótanácsadásomon tudok segíteni. Az első tanácsadás ingyenes, amennyiben úgy döntesz, hogy a TaxLine könyvelőirodánál könyveltetsz. A megbízási szerződést követően a havidíj tartalmazza az adótanácsadást. TaxLine Könyvelőiroda Pécs elérhetőségei: https://www.facebook.com/TaxLine-K%C3%B6nyvel%C5%91iroda-P%C3%A9cs-235142380512693/ Telefonszám: 0630/196-6164

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Attila is incredibly professional, while being very reliable. You can always count on him, he is precise, and does his profession with a great passion, and always finds the best solution for his client. I recommend him to everyone who needs any kind of help, whether it's professional consulting service or accounting for a firm.

János
2 éve

Teljes körű számviteli, pénzügyi és adózási tevékenységet végzünk kettős könyvvitelt vezető ügyfeleink számára immár több mint 25 éve. Könyvelésen kívül foglalkozunk könyvvizsgálattal, adószakértéssel, cégek átvilágításával (due diligence). Ügyfeleink tevékenységei széleskörűek, a szolgáltató cégektől kezdve a kereskedelmi vállalkozásokon át egész a termelést végzőkig. Ezen kívül vállaljuk társasházak számviteli ellenőrzését, gazdasági tevékenységet végző személyként. Ha nincs számvizsgáló bizottság, a tualjdonosok érdekképviseletére ez a legjobb megoldás. Induló vállalkozásoknak jelentős kedvezményt biztosítunk!

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

hozzáértő csapat, rugalmas, profi kiszolgálásban volt részem...

Vivien
2 éve

Körmendi Tímea vagyok, a Kontír Trend Kft. ügyvezető tagja. 2014-ben szereztem meg mérlegképes könyvelői szakképesítésem, 2015-ben okleveles közgazdászként végeztem a gödöllői Szent István Egyetem Pénzügy mesterszakán. Egyetemi tanulmányaim mellett, valamint azt követően folyamatosan pénzügyi és számviteli területen dolgoztam magán és közintézményekben, ezáltal több éves könyvelőirodai tapasztalattal rendelkezem, és betekintést nyertem a helyi adóhatósági munkába is. Ismereteimet 2020-ban a bér- és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítések megszerzésével bővítettem. Saját vállalkozásomat 2021-ben alapítottam meg. Munkám során arra törekszem, hogy Ügyfeleim megbízható, felelősségteljes partnereként hozzájáruljak vállalkozásuk fejlődéséhez, eredményességéhez. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyvelés - Bérszámfejtés - TB ügyintézés - Bevalláskészítés - Tanácsadás

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Amikor probléma merült fel a munkàjukkal kapcsolatban, nem akartàk a hibàt javítani, csak jó pénzért. Könyörögni kellett mindenért, mintha ők tettek volna szívességet. E-mailekre válaszolniuk luxus. Ezen kívül olyan stílust engednek meg maguknak, amit egy szolgàltató szektorban dolgozó nem engedhetne meg magànak. Senkinek sem ajánlom őket.

józsef
2 éve

Könyvelés (akár a megrendelő által meghatározott, a cég számára legelőnyösebben kialakított számviteli rendszerben is) Bérszámfejtés, TB ügyintézés Adóügyek intézése, az adófizetési kötelezettség előrejelzése (amennyiben lehetőség van rá, pontos összeggel is) minimum 2 héttel a fizetési határidő előtt! Kontrolling: konzultáció alapján egyedileg kialakított jelentés-rendszerek (eredmény, cash-flow, adó kimutatások illetve ezek előrejelzése), igen kedvező áron! Tanácsadás Cégalapítás Célunk, hogy munkánk során a lehető legtöbb adminisztrációs terhet levegyük ügyfeleink válláról, a legtöbb pénzügyi információval lássuk el, ezáltal lehetőséget biztosítunk a vállalkozónak, hogy kizárólag a szakmájára koncentrálva, megfelelő információkkal és szakmai háttérrel lássa el jövedelemszerző tevékenységét. Árainkat a vállalkozás bizonylati forgalmának, biztosítotti létszámának és egyéb paramétereinek megfelelően alakítjuk ki. Így például lehetőség van forgalom alapú számlázásra is. Honlapunk tájékoztató jelleggel tartalmaz konkrét díjszabásokat is. A számviteli bizonylatokért házhoz megyünk (Budapest). Könyvelési szerződéseinkben átvállaljuk az esetlegesen általunk okozott hibákból adódó bírságokat!

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Egy közös ismerősöm, kedves barátom által ismertem meg a budapesti könyvelőiroda vezetőjét. Nagyon kedves, barátságos személyiség, ráadásul szakmailag is ott van a topon. Egy végtelenül precíz és megbízható könyvelő Budapesten, aki igény szerint a fővárosban és Pest megyében házhoz megy.

Viktor
2 éve

Cégünk teljes körű könyvelést,tanácsadást végez társas vállalkozások,egyéni vállalkozók részére, komplex bérszámfejtés, munkaügy, TB-ügyintézés kíséretében. Vállaljuk számviteli szabályzatok elkészítését,frissítését.Teljes körű tanácsadás és segítség nyújtás Ügyfeleink részére. Természetesen az adóhatóságok előtt teljes képviselettel- felelősségvállalással végezzük munkánkat. Családias, barátságos irodánkban szeretettel várjuk leendő Ügyfeleinket ! SZOLGÁLTATÁSOK: Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Végzettségünk: - Közgazdász - Mérlegképes könyvelő

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló könyvelés

Ágoston
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó pénzforgalmi elszámolás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA összeszerelés: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen az ikea összeszerelés átlagos ára 4600 - 8700 Ft/óa. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 27 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: ikea összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az IKEA összeszerelés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas