Egyéni vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 adótanácsadó közül! Korrekt egyéni vállalkozás szüneteltetés árak — 6000-11300 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 adótanácsadó most online

Viktória H.

Viktória H.

Kedvezményt adok

Gellért N.

Gellért N.

Tapasztalt vagyok

Zoltán K.

Zoltán K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az egyéni vállalkozás szüneteltetés Szombathelyen?

6000 - 11300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

1992 óta foglalkozom könyveléssel, egyéni vállalkozóként. Ebből alakult át a cégem egyéni céggé. Minden gazdasági társaság könyvelését vállalom. Kettős könyvvitel esetében összköltség eljárással. Gyakorlatom van; Kft., Bt., non profit szervezetek, Kkt., egyéni vállalkozók, társasházak könyvelésében. Könyvvizsgálat szüksége esetén partner céggel dolgozom. SZOLGÁLTATÁSOK: -Könyvelés -Adótanácsadás - Képviselet a NAV előtt -Elektronikus beszámoló készítése -Folyamatos kapcsolattartás az ügyféllel, fizetendő adók és járulékok közlése -Egyedi igények teljesítése

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletesen korrekt, türelmes, együttérző és kedves hölgy. :)

Salamon
2 éve

Az iroda egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok komplex könyvelésével foglalkozik ((adótanácsadás, egyszeres és kettős könyvvitel, bérszámfejtés, bevallások, adatszolgáltatások, képviselet). SZOLGÁLTATÁSOK: - Egyéni vállalkozás létrehozása -Egyéni vállalkozók könyvelése - KATA -Gazdasági társaságok (Kft, Bt.) kettős könyvelése -Bérszámfejtés, -Adótanácsadás

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom őket. Több éve ügyfelük vagyok, és ezidáig nálam minden rendben ment.

János
2 éve

Könyvelőirodám az alapítástól a megszűnésig vállalja egyéni vállalkozások, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok és alapítványok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését. A kapcsolat egy bemutatkozó beszélgetéssel indul, ahol felmérjük leendő ügyfelünk igényét, elvárásait. Ezután tájékoztatjuk az együttműködésünk feltételeiről, az iroda elvárásairól. Az iroda vezetőjeként igyekszem a jó kapcsolat kialakítására, ennek érdekében szinte állandóan elérhető vagyok.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Egy évtizede velük könyvelünk. Jó csapat, másoknak is ajánlom

Dániel
2 éve

Vállalom egyéni és társas vállalkozások, alapítványok könyvelését.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon pontosak és megbízhatóak. Naprakész könyvelés! Segítőkészek, és együttgondolkodóak. Maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom!

Imre
2 éve

Irodánk immár húsz éves szakmai múltra tekint vissza. Társaságunk könyveléssel, adó- és gazdasági tanácsadással foglalkozik. A két évtizedes működés alatt, Gödöllő egyik vezető könyvelő irodája lettünk. Jelenleg mintegy százötven vállalkozás számára végzünk könyvelést, adó, számviteli és üzletviteli tanácsadást, könyvvizsgálatot, bérszámfejtést. Ügyvédi hátterünk lehetőséget nyújt a cégbejegyzéstől a cég megszűnéséig szakmai segítséget nyújtva végigkövetni egy vállalkozás minden lépését. A folyamatosan változó és egyre szigorúbb jogszabályi környezetben kollégáink folyamatos és naprakész továbbképzése ad garanciát szolgáltatásaink magas színvonalára.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Több éves tapasztalat alapján is azt mondhatom az Irodáról, hogy teljesen korrekt az ügyintézés. Mindig választ kapok a kérdéseimre, idóben elkészülnek a bevallások és a mérlegek. Jó velük dolgozni. Köszönöm

Evelin
2 éve

2016-ban szereztem felsőfokú végzettséget vállalkozási közgazdász-asszisztensként a Debreceni Egyetemen. 2018 őszén végeztem vállalkozási mérlegképes könyvelőként Szolnokon. Majd 3 évig projektmenedzserként dolgoztam, minek keretében megismerkedtem a vállalatirányítással, szervezéssel, s elsajátítottam a pályázatírás fortélyait, elszámolási rendszerét. 2020-tól vállalkozóként könyveléssel foglalkozom. Kezdetben egyéni vállalkozóként, majd túllépve ezt a formát céget alapítottam, s ma már Korlátolt Felelősségű Társaságként végezzük tevékenységünket. SZOLGÁLTATÁSOK: Átállás Katásoknak! Pénztárkönyv, naplófőkönyv vezetése bevételi értékhatár nélkül, kettős könyvvitel 12 milliós bevételi értékhatárig, bérszámfejtés és járulék bevallás, áfa és egyéb bevallások, pályázat írás és elszámolás, munka és alvállalkozói szerződések.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható könyvelő iroda, szeretek velük dolgozni.

Mária
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó egyéni vállalkozás szüneteltetés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA konyha összeszerelés: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen az ikea konyha összeszerelés átlagos ára 4700 - 8900 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Szombathelyen az ikea konyha összeszerelés szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szombathelyen?

Most 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: ikea konyha összeszerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos az ikea konyha összeszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megbízható bútorasztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az IKEA konyha összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas