Nébih bevallás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 adótanácsadó közül! Korrekt nébih bevallás árak: 6100-11400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 adótanácsadó most online

Jolán B.

Jolán B.

Kedvezményt adok

Orsolya S.

Orsolya S.

Tapasztalt vagyok

Dóri S.

Dóri S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a nébih bevallás Szombathelyen?

6100 - 11400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Megbízható, stabil szolgáltatóként vállalunk könyvelést, adótanácsadást, bérszámfejtést, egyéb pénzügyi szolgáltatásokat. Ügyvéd és könyvvizsgáló partnereinknek köszönhetően igény esetén nem csak könyvelését, hanem valamennyi egyéb jogi ügyét (pl. cégalapítás, cégmódosítás, munkajog, végrehajtás, stb.) egyetlen helyen, nálunk intézheti. Részletekért kérjük tekintse meg honlapunkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal!

 • Nébih bevallás

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szakmája Mestere! Bàrmikor elérhető! Gyors és precíz és örömmel vàlaszol és ha kell levezeti laikus kérdéseim, idejét és energiáját nem kímélve!

Flórián
2 éve

Teker Ferencné vagyok. Könyvelőirodán Székesfehérváron a Széna téren található, ahol kolléganőmmel ketten könyvelünk. 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljeskörű könyvelés bérszámfejtés, hatóságok előtti képviselet. Vállajuk egyéni vállkozók, társas vállalkozások, alapítványok, őstermelők, társasházak könyvelését. Igény esetén az anyagért házhoz megyünk.

 • Nébih bevallás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A Mikroflex Kft. korrekt, megbízható, szakmailag jól felkészült. Cégemnek legalább 10 éve könyvelnek, probléma, konfliktus soha nem fordult elő a kapcsolatunkban. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik nem a trükközéseket és illegalitással határos kiskapukat keresik, hanem valóban szeretnek nyugodtan aludni

Enikő
2 éve

A nevem Sasvári Lilla, 2005-ben végeztem, mint mérlegképes könyvelő vállalkozás szakon, majd 2008-ban államháztartás szakon. 2017. júniusában nyitottam meg az irodámat, melyben vállalkozók, kft.-k., alapítványok könyvelésével foglalkozom. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyveléssel kapcsolatos szolgáltatások - Bérszámfejtés

 • Nébih bevallás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom a szolgáltatást. Gyorsan zajlott az ügyintézés, minden kérdésemre segítőkészen válaszoltak.

Kázmér
2 éve

Vállalkozásunk, a Könyv-Ügy Kft., 2020-ban alakult. Tulajdonos munkavállalói mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező közgazdászok. Több évtizedes középvállalati könyvelési-, pénzügyi-, és kontrolling munkatapasztalattal rendelkezünk. A folyamatos továbbképzés mellett, megszereztük a társadalombiztosítási és bérügyintézői szakképesítést is. Így széles körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. Célunk az, hogy partnereinkkel együttműködve, kialakítsunk egy hatékony munkakapcsolaton alapuló ügymenetet, amely biztosítja a teljeskörűséget és a releváns gazdálkodási információk időbeni rendelkezésre állását. SZOLGÁLTATÁSOK: -könyvelés; -beszámoló készítés; -ügyviteli tanácsadás; -bérszámfejtés; -adóbevallások, statisztikai adatszolgáltatások elkészítése;

 • Nébih bevallás

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan reagálnak és korrektek.

Diana
2 éve

Könyvelőirodánk több mint tíz éves mérlegképes tapasztalattal rendelkezik. Könyvelőként dolgoztam Debrecenben, nagyobb vállalatoknál. Később Szolnokra kerültem át. Majd úgy döntöttünk, rengeteg tapasztalattal, kihívással, helytállással az élet során, hogy nyitok egy könyvelői vállalkozást. Ügyfeleimmel maximálisan együttműködünk, elérhetnek engem, számíthatnak rám hétvégén is, számomra ez nem munka, hanem hobbi. Ezért minden ügyben, mindig naprakészek vagyunk! SZOLGÁLTATÁSOK: Vállalkozások teljes körű könyvelése.

 • Nébih bevallás

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Több mint 5 éve végzi a vállakozásom könyvelését.Nagy szakmai hozzáértése melett nagyon empatikus hozzállása is.

Ani
2 éve

2007-ben szereztem meg mérlegképes könyvelői végzettségem, azóta könyvelek. Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallások, statisztikák készítését vállalom a NAV, TB, egyéb szervek előtti képviselettel együtt.

 • Nébih bevallás

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Abszolút kompetens csapat, professzionális vezető, jó hangulat, kiváló kommunikáció, folyamatos segítségnyújtás! Jó szívvel ajánlom mindenkinek

Laura
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó nébih bevallás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen az ikea konyha beépítés átlagos ára 9700 - 18200 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal bízható meg bátran: ikea konyha beépítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea konyha beépítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas