Vállalkozás indítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 adótanácsadó közül! Korrekt vállalkozás indítás árak: 6200-11600 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 adótanácsadó most online

Csilla S.

Csilla S.

Kedvezményt adok

Kornél F.

Kornél F.

Tapasztalt vagyok

László B.

László B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a vállalkozás indítás Szombathelyen?

6200 - 11600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

1992 óta foglalkozom könyveléssel, egyéni vállalkozóként. Ebből alakult át a cégem egyéni céggé. Minden gazdasági társaság könyvelését vállalom. Kettős könyvvitel esetében összköltség eljárással. Gyakorlatom van; Kft., Bt., non profit szervezetek, Kkt., egyéni vállalkozók, társasházak könyvelésében. Könyvvizsgálat szüksége esetén partner céggel dolgozom. SZOLGÁLTATÁSOK: -Könyvelés -Adótanácsadás - Képviselet a NAV előtt -Elektronikus beszámoló készítése -Folyamatos kapcsolattartás az ügyféllel, fizetendő adók és járulékok közlése -Egyedi igények teljesítése

 • Vállalkozás indítás

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletesen korrekt, türelmes, együttérző és kedves hölgy. :)

Salamon
2 éve

Az iroda egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok komplex könyvelésével foglalkozik ((adótanácsadás, egyszeres és kettős könyvvitel, bérszámfejtés, bevallások, adatszolgáltatások, képviselet). SZOLGÁLTATÁSOK: - Egyéni vállalkozás létrehozása -Egyéni vállalkozók könyvelése - KATA -Gazdasági társaságok (Kft, Bt.) kettős könyvelése -Bérszámfejtés, -Adótanácsadás

 • Vállalkozás indítás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom őket. Több éve ügyfelük vagyok, és ezidáig nálam minden rendben ment.

János
2 éve

Könyvelőirodám az alapítástól a megszűnésig vállalja egyéni vállalkozások, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok és alapítványok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését. A kapcsolat egy bemutatkozó beszélgetéssel indul, ahol felmérjük leendő ügyfelünk igényét, elvárásait. Ezután tájékoztatjuk az együttműködésünk feltételeiről, az iroda elvárásairól. Az iroda vezetőjeként igyekszem a jó kapcsolat kialakítására, ennek érdekében szinte állandóan elérhető vagyok.

 • Vállalkozás indítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Egy évtizede velük könyvelünk. Jó csapat, másoknak is ajánlom

Dániel
2 éve

Vállalom egyéni és társas vállalkozások, alapítványok könyvelését.

 • Vállalkozás indítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon pontosak és megbízhatóak. Naprakész könyvelés! Segítőkészek, és együttgondolkodóak. Maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom!

Imre
2 éve

Irodánk immár húsz éves szakmai múltra tekint vissza. Társaságunk könyveléssel, adó- és gazdasági tanácsadással foglalkozik. A két évtizedes működés alatt, Gödöllő egyik vezető könyvelő irodája lettünk. Jelenleg mintegy százötven vállalkozás számára végzünk könyvelést, adó, számviteli és üzletviteli tanácsadást, könyvvizsgálatot, bérszámfejtést. Ügyvédi hátterünk lehetőséget nyújt a cégbejegyzéstől a cég megszűnéséig szakmai segítséget nyújtva végigkövetni egy vállalkozás minden lépését. A folyamatosan változó és egyre szigorúbb jogszabályi környezetben kollégáink folyamatos és naprakész továbbképzése ad garanciát szolgáltatásaink magas színvonalára.

 • Vállalkozás indítás

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Több éves tapasztalat alapján is azt mondhatom az Irodáról, hogy teljesen korrekt az ügyintézés. Mindig választ kapok a kérdéseimre, idóben elkészülnek a bevallások és a mérlegek. Jó velük dolgozni. Köszönöm

Evelin
2 éve

2016-ban szereztem felsőfokú végzettséget vállalkozási közgazdász-asszisztensként a Debreceni Egyetemen. 2018 őszén végeztem vállalkozási mérlegképes könyvelőként Szolnokon. Majd 3 évig projektmenedzserként dolgoztam, minek keretében megismerkedtem a vállalatirányítással, szervezéssel, s elsajátítottam a pályázatírás fortélyait, elszámolási rendszerét. 2020-tól vállalkozóként könyveléssel foglalkozom. Kezdetben egyéni vállalkozóként, majd túllépve ezt a formát céget alapítottam, s ma már Korlátolt Felelősségű Társaságként végezzük tevékenységünket. SZOLGÁLTATÁSOK: Átállás Katásoknak! Pénztárkönyv, naplófőkönyv vezetése bevételi értékhatár nélkül, kettős könyvvitel 12 milliós bevételi értékhatárig, bérszámfejtés és járulék bevallás, áfa és egyéb bevallások, pályázat írás és elszámolás, munka és alvállalkozói szerződések.

 • Vállalkozás indítás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható könyvelő iroda, szeretek velük dolgozni.

Mária
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó vállalkozás indítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a jysk bútorok összeszerelés átlagára 1500 - 2900 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Szombathelyen a jysk bútorok összeszerelés szolgáltatáshoz már 38 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 29 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: jysk bútorok összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a jysk bútorok összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas