Adószámos magánszemély adózása: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 31 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély adózása árak — 5800-11000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 adótanácsadó most online

Katalin P.

Katalin P.

Tudok segíteni.

Andrea F.

Andrea F.

Közeli megoldás.

Tamás M.

Tamás M.

Érdekel.

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély adózása Szombathelyen?

5800 - 11000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Kedves Érdeklődő! 1985. 03. 12-én születtem Nagyatádon. A közgazdasági szakközépiskola elvégzése után a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végeztem Pénzügy főszakon Sopronban. Még az egyetem befejezése előtt könyvelőként helyezkedtem el, egy helyi könyvelőirodában 2008 júliusában. Ismereteim felfrissítése és kibővítése után elérkezettnek látom az időt, hogy a saját tapasztalataim és eddigi ügyfeleim visszajelzése alapján, a hagyományos könyvelőirodai szolgáltatások mellett 21. századi könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtsak a 21. század vállalkozóinak és vállalkozásainak, főállású egyéni vállalkozóként. Számomra nem okoz gondot az egyéni vállalkozók, társaságok könyvelése, legyen az akár szja, kata, kiva, vagy tao hatálya alá tartozó. SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés (ev., bt., kft., szja, KATA, kiva, tao...) - bérszámfejtés - NAV képviselet - online/távkönyvelés - magyar és német nyelven egyaránt

 • Adószámos magánszemély adózása

  7100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors,pontos ügyfélbarát és segítenek amiben tudnak.Mindenkinek ajánlani tudom őket.Szuper csapat!!!!!!!

Fanni
2 éve

A Leopold Jones kiemelkedő színvonalú, precíz könyvelési és kapcsolódó számviteli szolgáltatásokat nyújt. A pénzügyi beszámolókat a magyar és/vagy a nemzetközi (IFRS) standardek alapján auditáljuk. A Leopold Jones segítséget nyújt az időszak végi zárásoknál, valamint segíti a kommunikációt a könyvvizsgálójával. Tanácsot adunk könyvelési és adózási kérdésekben. Kapcsolt vállalkozásai esetén elmagyarázzuk, hogyan működik a transzferárazás és milyen szabályozásokkal tudja minimalizálni a kockázatait.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az elso pillanattol kezdve nyilvanvalo volt a Nueva csapata nagyon profi. Nem valaszthattam volna jobb konyveloirodat.

Ágnes
2 éve

Karli-Pallag Éva vagyok a kft. ügyvezetője. Önálló könyvelési munkát 1995-től és adótanácsadói feladatokat 2015 óta vállalok. A 26 éves gyakorlat során változatos profilú cégek gazdasági munkájába nyertem betekintést. Irodánk a gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek vállal könyvelési munkát és nyújt komplex számviteli szolgáltatást: a cégalapítástól, az adóbevalláson keresztül a mérlegkészítésig. Hogy miért is érdemes irodánk mellett döntenie, ha könyvelőt, adótanácsadót keres? - mert úgy kezeljük a munkatársaimmal az Ön vállalkozását, mintha a sajátunk lenne, - kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szakmai tudásunk naprakész legyen, - garantáljuk a a bizalmi ügyfélkapcsolattartást, - rugalmas munkaidőben dolgozunk, ezzel kedvezve a az elfoglalt vállalkozóknak - alkalmazzuk a 21.század kommunikácós lehetőségeket (online, Skype-on is van lehetőség tanácsadásra, egyeztetésre) - szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - aktív tagjai vagyunk több szakmai szervezetnek (MINKE, Adótanácsadók Egyesülete, Számviteli Szakemberek Egyesülete) - A végére hagytam az elmúlt évek legnagyobb digitalizációs fejlődését a könyvelő irodában: 2019-től folyamatosan vezettük be az újabb és újabb megoldásokat, mi is a digitalizáció útjára álltunk : bejövő számlákat a Billcity programjával https://www.billcity.hu/ egy könyvelési automatizálás szoftverrel, a kimenő számlákat a NAV XML-ből vagy számlázó szoftverekből vesszük át, a banki tételeket pedig az Adriana Accounting https://www.automatik.hu/ automatikus banki könyvelési szoftverével készítjük elő a könyvelésre. Ezen kívül a SkyCont cégkapu szoftver https://skycont.hu/ használjuk, ami ügyfeleink ügyfélkapus és cégkapus üzeneteit automatizáltan feldogozza, valamint a „VIKI a Könyvelő asszisztens” programot https://v-ado.hu/ ami egy olyan könyvelői irodai nyilvántartó szoftver, ami a kiküldi a rendszeresen az e-maileket, összeköti a könyvelési programunkat az ÁNYK-t a Magyarorszag.hu, figyeli a beküldött bevallásokat és azok feldolgozási állapotát, és tájékoztatja az ügyfeleinket a cégük eredményéről. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Bérszámfejtés Adótanácsadás Üzletviteli tanácsadás

 • Adószámos magánszemély adózása

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkájával. Ha kérdésem merült fel, segítőkészek, gyorsak, pontosak voltak. Az adóbevallás elkészítéséért elfogadható árat kérnek. Biztos, hogy őket fogom megbízni legközelebb is.

Imre
2 éve

Vállalkozásunk 1994-ban családi alapon jött létre, az alapító gazdasági területen szerzett tapasztalatát, szaktudását kamatoztatva. Precíz és kemény munka árán, immáron 7 főt foglalkoztatunk könyvelőirodánkban, 150 ügyfelet szolgálunk ki, és túl vagyunk több száz sikeres ellenőrzésen. Ma a technológiai lehetőségekkel együtt fejlődve online könyvelési szolgáltatást is biztosítunk ügyfeleinek. Minden eszközünk megvan ahhoz, hogy megfeleljünk egy olyan könyvelőiroda elvárásainak, amely az elvárt legjobb minőséget nyújtja, jól reagál a piac és az ügyfelek támasztotta igényekre. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, Bérszámfejtés, Cégalapítás, Adótanácsadás, NAV Képviselet, Folyamatos elérhetőség

 • Adószámos magánszemély adózása

  7500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Legjobb könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó iroda!

Lajos
2 éve

2002-ben szereztem a mérlegképes könyvelői képesítésemet. Azóta folyamatosan könyvelek egyéni vállalkozásnak, alapítványnak, szakszervezetnek és kft.-nek. Teljes körű könyveléssel foglalkozom, amelybe a munkabér könyvelése is beletartozik.

 • Adószámos magánszemély adózása

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Precíz könyvelés, mindig segítőkész hozzáállás.

Sok éves szakmai gyakorlattal, tapasztalattal, referenciákkal, cégalapításhoz megfelelő jogászi háttérrel, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok könyvelését, könyvvizsgálatát vállalom. Adótanácsadói, adószakértői jogosítvánnyal rendelkezem, bejegyzett könyvvizsgáló vagyok.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható,korrekt csapat.A kérdésekre telefonon,e-mailben nagyon kedvesen és türelmesen válaszolnak.Munkájuk pontos,csak ajánlani tudom Őket!Nekünk évek óta Ők készítik az adóbevallást,még soha semmi probléma nem volt!Mégegyszer :köszönünk mindent!

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély adózása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Forgószék összeszerelés: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a forgószék összeszerelés átlagára 1500 - 2900 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Szombathelyen a forgószék összeszerelés szolgáltatáshoz már 35 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szombathelyen?

Jelenleg 27 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FORGÓSZÉK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: forgószék összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megbízható bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A forgószék összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas