Glettelés előtti mélyalapozás Tatabánya területén!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 szobafestő közül! Korrekt glettelés előtti mélyalapozás árak — 400-800 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 szobafestő most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

erdekel.

Mennyibe kerül a glettelés előtti mélyalapozás Tatabányán?

400 - 800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Komplex fémszerkezet gyártás, lézerhegesztés, CO robothegesztés, kézi hegesztés. Komplex lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, hegesztés, robothegesztés. menetelés-fúrás. Felületkezelés, porfestés. Vágás-hajlítás-hegesztés. Fő profilunk: Mennyezet festés, Tisztasági Falfestés, Radiátorcső festés, lakás festés, lépcső

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás megkeresett engem telefonon, majd másnapra megígérte, hogy eljön felmérni a munkát. Előtte telefonál. Nem telefonált, és nem is jött. Két nap múlva kerestem a munkával kapcsolatban. Mátyás ismét megígérte, hogy másnap telefonál, és egyeztetünk konkrét időpontot, amikor meg tudja nézni az erkélyt. Azonban ez sem valósult meg.

Teljeskörű szolgáltatások gipszkartonozás terén. Profilozás, falépítés, glettelés, festés. Szakképzett mesteremberekkel tűz- és vízálló gipszkarton panelek telepítését is vállaljuk. Felújítás. Kőműves Munkák. Ingyenes ajánlatkérés. Bontás. Víz- Fűtésszerelés. Parkettázás. Feladatok amiket vállalok: Csövek festés, Gépi festékszórás, Ereszdeszka festés, tisztasági mázolás, gipszkarton álmennyezet építése

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, gyors munkavégzés, korrekt munkadíj, udvarias viselkedés- csak ajánlani tudom!

Szeretem a megrendelőimet úgy kiszolgálni, hogy teljesen meg legyenek elégedve. Precizitás és minőség a legfontosabb. Fő profilunk: Meszelés, Gépi festékszórás, Tisztasági festés, mintás tapétázás, konyha burkolás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Végighallgatott, elmondta mit lehet mit nem. Megállapodtunk hogyan tudja megvalósítani amit szerettünk volna. Maximálisan segítőkész, korrekt szakember.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Plafon festés, Gépi festékszórás, Konyhaszekrény festés, tapétázás, nappali burkolás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó volt vele a kommunikáció, pontosan elmondta, hogy mit, hogyan fog csinálni, a megbeszélt alapanyagokkal nagyon szép, profi munkát végzett. Csak ajánlani tudom őt.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Nemesvakolat festés, mázolás, Ház külső színezés, szobafestő mester, mediterrán burkolatok készítése

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kis munkáról, 3 pala cseréjérő volt szó, amit érthetően nem azonnal, de végülis elvégrta a munkát rendben

Minőség, tartós, könnyen felvihető kültéri falfesték. Látogasson el oldalunkra! Penészmentes. Német minőség. Széles körben elterjedt. Hővisszaverő. Egészségbarát. Típusok: Beltéri hőszigetelés, Babaszoba festése, Allergiamentes környezet, Hővisszaverő falfesték. Amiket vállalok: Fém kerítés festés, Festés, Nemesvakolat festés, laminált parkettázás, fürdőszoba burkolás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Hibásan végezte el a munkáját, ezt követően ismét beázott az erkély. Sok ígéret ellenére sem jött kijavítani a hibát, sőt telefonon és a Messengeren sem tudtam elérni (letiltotta a hívásomat?)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előtti mélyalapozás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előtti mélyalapozás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a glettelés előtti mélyalapozás átlagára 1800 - 3300 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - hogyan válasszunk Tatabányán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Tatabányán?

Most 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐTTI MÉLYALAPOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő munkával bízható meg bátran: glettelés előtti mélyalapozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor szobafestőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas