Plafon glettelése Tatabányán tapasztalt szakemberekkel!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 33 szobafestő közül, 1000-1800 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a plafon glettelése! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 szobafestő most online

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a plafon glettelése Tatabányán?

1000 - 1800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Komplex fémszerkezet gyártás, lézerhegesztés, CO robothegesztés, kézi hegesztés. Komplex lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, hegesztés, robothegesztés. menetelés-fúrás. Felületkezelés, porfestés. Vágás-hajlítás-hegesztés. Fő profilunk: Mennyezet festés, Tisztasági Falfestés, Radiátorcső festés, lakás festés, lépcső

 • Plafon glettelése

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás megkeresett engem telefonon, majd másnapra megígérte, hogy eljön felmérni a munkát. Előtte telefonál. Nem telefonált, és nem is jött. Két nap múlva kerestem a munkával kapcsolatban. Mátyás ismét megígérte, hogy másnap telefonál, és egyeztetünk konkrét időpontot, amikor meg tudja nézni az erkélyt. Azonban ez sem valósult meg.

Teljeskörű szolgáltatások gipszkartonozás terén. Profilozás, falépítés, glettelés, festés. Szakképzett mesteremberekkel tűz- és vízálló gipszkarton panelek telepítését is vállaljuk. Felújítás. Kőműves Munkák. Ingyenes ajánlatkérés. Bontás. Víz- Fűtésszerelés. Parkettázás. Feladatok amiket vállalok: Csövek festés, Gépi festékszórás, Ereszdeszka festés, tisztasági mázolás, gipszkarton álmennyezet építése

 • Plafon glettelése

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, gyors munkavégzés, korrekt munkadíj, udvarias viselkedés- csak ajánlani tudom!

Szeretem a megrendelőimet úgy kiszolgálni, hogy teljesen meg legyenek elégedve. Precizitás és minőség a legfontosabb. Fő profilunk: Meszelés, Gépi festékszórás, Tisztasági festés, mintás tapétázás, konyha burkolás

 • Plafon glettelése

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Végighallgatott, elmondta mit lehet mit nem. Megállapodtunk hogyan tudja megvalósítani amit szerettünk volna. Maximálisan segítőkész, korrekt szakember.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Plafon festés, Gépi festékszórás, Konyhaszekrény festés, tapétázás, nappali burkolás

 • Plafon glettelése

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó volt vele a kommunikáció, pontosan elmondta, hogy mit, hogyan fog csinálni, a megbeszélt alapanyagokkal nagyon szép, profi munkát végzett. Csak ajánlani tudom őt.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Nemesvakolat festés, mázolás, Ház külső színezés, szobafestő mester, mediterrán burkolatok készítése

 • Plafon glettelése

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kis munkáról, 3 pala cseréjérő volt szó, amit érthetően nem azonnal, de végülis elvégrta a munkát rendben

Minőség, tartós, könnyen felvihető kültéri falfesték. Látogasson el oldalunkra! Penészmentes. Német minőség. Széles körben elterjedt. Hővisszaverő. Egészségbarát. Típusok: Beltéri hőszigetelés, Babaszoba festése, Allergiamentes környezet, Hővisszaverő falfesték. Amiket vállalok: Fém kerítés festés, Festés, Nemesvakolat festés, laminált parkettázás, fürdőszoba burkolás

 • Plafon glettelése

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Hibásan végezte el a munkáját, ezt követően ismét beázott az erkély. Sok ígéret ellenére sem jött kijavítani a hibát, sőt telefonon és a Messengeren sem tudtam elérni (letiltotta a hívásomat?)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő plafon glettelése közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Plafon glettelése: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a plafon glettelése átlagos díja 1300 - 2400 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - hogyan választhatunk Tatabányán?

Tatabányán a plafon glettelése szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PLAFON GLETTELÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő munkával bízható meg bátran: plafon glettelése vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

A jó szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szobafestőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas