Kerítés burkolás Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 burkoló közül! Korrekt kerítés burkolás árak: 4200-7800 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Tatabányán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 burkoló most online

Lórand

Lórand

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Karoly

Karoly

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kerítés burkolás Tatabányán?

4200 - 7800 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Piaci egység. Szolgáltatás. Építési kémia.

 • Kerítés burkolás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szeretek itt vásárolni. Gyors és kedves a kiszolgálás. Mindenre találnak megoldást.

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Kerítés burkolás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt hozzáállást es tájékoztatást kaptam a lehetséges megoldásokról

John Bardon
egy éve

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. Ország teljes területén. 500+ megbízás.

 • Kerítés burkolás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A megbeszélt időpontban nem jött, nem hívott, nem vette fel.

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Megfizethető árak. Garancia. Gyors és szakszerű munka. Professzionális csapat.

 • Kerítés burkolás

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon rendes segitokesz csapat 😊

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról!

 • Kerítés burkolás

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Az áccsal megbeszéltünk egy időpontot, kijött, megnézte a munkát, szimpatikus ember volt. Megbeszéltük, hogy rövid határidővel be tudja vállalni a tetőt, és hogy küldi hamarosan az anyagkiírást meg egy ajánlatot. Ez volt szeptember végén, egy darabig hívogattam, de nem sikerült elérnem. A szakemberhiány feljogosítja bármely szakembert arra, hogy majdnem kétszer annyiért dolgozzon mint tavaly ilyenkor. Arra is, hogy ne vállaljon el minden munkát, ha nem tetszik neki, vagy csak simán nem szeretné. De hogy arra képtelen legyen, hogy egyszer felvegye a telefont, és annyit mondjon csak bele, hogy bocs, hagyjál", azt nem tudom elfogadni."

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés burkolás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok