Térkövezés Tatabányán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 28 burkoló közül! Korrekt térkövezés árak: 1400-2600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 burkoló most online

Istvan

Istvan

A környéken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Sandor

Sandor

Érdekel.

Mennyibe kerül a térkövezés Tatabányán?

1400 - 2600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Kész alkatrészre. Gyors, azonnali eredmény. Szelekív. Nincs utómunkálat.

 • Térkövezés

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható szakember!

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Szelekív.

 • Térkövezés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tapasztalt, kedves kiszolgálás. A megrendelt termékek gyorsan megérkeztek.

Ingyenesen elkészítjük a gabion kerítés 3D-s tervét és a szükséges anyagokat. Vezető gabiongyártók vagyunk, 15 éves tapasztalattal. 3 gabion rendszer. Minőségi gabion. Házhozszállítás. Szakmai tanácsadás. Typy: egyszerű telepítés, hosszú élettartam.

 • Térkövezés

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Keresd fel, vagy csak hívd fel és megtudod, miért tetszik nekem!

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Komplett kerítés építés az egész ország területén. Kérje egyedi ajánlatunkat! A legolcsóbb kerítések. Szakértelem. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Térkövezés

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A munka felmérése gördülékenyen ment, majd egy kicsit hosszabb időt kellett várni a munka elkezdéséig. Azt viszont precízen elvégezték. Összességében szép és jó munkát végeztek. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Zsolt P.
Zsolt P. 8904 Zalaegerszeg Online

Szárnyas- toló- garázskapuk motorizálása, javítása és telepítése. 15 éves tapasztalat! Elektromos kapu, garázskapu telepítése és javítása. Távvezérlő és beléptető.

 • Térkövezés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom mindenkinek!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térkövezés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a térkövezés átlagára 1700 - 3200 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Tatabányán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Tatabányán?

Most 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉRKÖVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: térkövezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: burkoló?

Ha profi burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A térkövezés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas