Tappancsos burkolás Tatabánya szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 burkoló közül! Korrekt tappancsos burkolás árak: 4900-9200 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 burkoló most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tappancsos burkolás Tatabányán?

4900 - 9200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Beltéri és kültéri könnyűszerkezetes vasbeton lépcsők építését cégünk rövid határidővel. Kültéri és beltéri lécső tervezése és kivitelezése gyorsan, költséghatékonyan garanciákkal.

 • Tappancsos burkolás

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kulturált hely, kedves kiszolgálás, szakértelem

Megbízható, precíz, józan életű, munkámra igényes szakember vagyok.

 • Tappancsos burkolás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt,! Időben el készíti tisztán és gyönyörűen munkáját! Nagyon rossz állapotból csodaszépet készített! Korrekt jó árban dolgozik! 🙂❤️ Csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂

Az EkoSpace a moduláris konténerek speciális gyártású és könnyű építésű technológia. Szendvicspanel épületeink gyors kivitelezés és hosszú távú biztonságos használat jellemzi.

 • Tappancsos burkolás

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat, vevőközpontú kiszolgálás!

Hidegburkolás, padlóburkolás, csempézés, padlószigetelés, falszigetelés, konyha burkolás. Minőségi Hidegburkolás Reális Áron | Határidőre precízen elvégzett munka Önnek is!

 • Tappancsos burkolás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedves, udvarias, gyors kiszolgálás. Szakszerű tanácsadás. Hatalmas választék. Az áraik közép fekvésűek. Ugyan azt a terméket drágábban és olcsóbban is be lehet szerezni. Sajnos a vállalt határidőket azonban nem mindig tudják tartani, ezért a megrendelésnél érdemes 1-2 hét csúszással számolni. Összességében mindenkinek ajánlom a boltot, első sorban a szakszerű tanácsadás, a kiszolgálás és a hatalmas választék miatt.

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Tappancsos burkolás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész eladók, gyors, megbízható kiszolgálás!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló tappancsos burkolás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tappancsos burkolás: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a tappancsos burkolás átlagos díja 5300 - 9900 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Tatabányán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Tatabányán?

Jelenleg 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPPANCSOS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk burkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált burkolót hívnod ha a következőre van szükséged: tappancsos burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a tappancsos burkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas