Lábas kád felújítás Tatabánya területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Fürdőkád Felújító Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőkád felújító szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb fürdőkád felújító szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 32 fürdőkád felújító szakember közül, 13800-26000 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a lábas kád felújítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 fürdőkád felújító szakember most online

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Roland

Roland

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a lábas kád felújítás Tatabányán?

13800 - 26000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőkád felújító szakemberk Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőkád felújító szakembert!

Víz, gáz, fűtésszerelés elérhető áron, fürdőszoba felújítás, szerelés, hívjon most. Vízszerelés gyorsszolgálat, csőtörés, duguláselhárítás, ingyenes kiszállás. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba átalakítás; Panel wc felújítás, 8x napos határidő, pince festés

 • Lábas kád felújítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható szakemberek, csak ajánlani tudom. Minőségi munka! Köszönöm még 1X!

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése,... Feladatok amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszoba felőjítás Gyorsan, mázolás

 • Lábas kád felújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Elég nagy projekten dolgoztunk össze, mint vállalkozó a vállalkozóval, bárcsak mindenki ilyen becsületes lenne a mai világban, a munkájukról nem is beszélve. Köszi a közreműködést, remélem nem utoljára dolgoztunk együtt.

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A legkisebb munkától a teljes kivitelezésig. 0-24 órában hívható. Garanciát vállalunk. Nyugdíjasoknak kedvezmény. Tisztaság garancia. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba felújítás; Wc hátfal felújítás, Igényes fürdőszoba felújítás, makulatúra

 • Lábas kád felújítás

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon precíz, pontos és gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem akar magas áron rossz munkát kapni.

Egy új fürdőszobát szeretne? Bízza ránk a felújítást és megvalósítjuk elképzeléseit! Szolgáltatásaink: Kád zománc javítás; Wc felújítás, Hideg - és Melegburkolás, mennyezet festés

 • Lábas kád felújítás

  2100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Szükségem volt egy jó szakemberre elég hirtelen, sokan megvárakoztattak, horribilis ár mellett, itt ezt nem tapasztaltam , kiváló gyors munka mellett korrekt hozzá állás, ajánlom mindenkinek.

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű... Főbb szolgáltatásaink: Kád felújítás; Lakótelepi wc felújítás, 4-5 nap felújítási munkaidő, hőszigetelés

 • Lábas kád felújítás

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon ügyes, precíz, gyorsmunkája van és egyben teljesen megbízható festő. Csak ajánlani tudom. Munkájára igényes.

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel. Kedvező, megfizethető ár. Szolgáltatásaink: Kád zománc javítás; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, fa mázolás

 • Lábas kád felújítás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan volt szükségem egy szobafestőre... könnyedén sikerült egyeztetni egy idöpontot majd a festés tökéletes lett. Köszönöm a segítséget. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőkád felújító szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőkád felújító szakember lábas kád felújítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lábas kád felújítás: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a lábas kád felújítás átlagára 9400 - 17700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fürdőkád felújító szakembert Tatabányán?

Jelenleg 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÁBAS KÁD FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fürdőkád felújító szakember?

Egy fürdőkád felújító szakember a következő munkával kereshető meg: lábas kád felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fürdőkád felújító szakember?

Egy jó fürdőkád felújító szakember pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: lábas kád felújítás?

A lábas kád felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy fürdőkád felújító szakembert bátran megbízhatsz vele.

Olvas