Minőségi tükör készítés és szerelés Tatabányán. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 28 ezermester közül! Korrekt tükör készítés és szerelés árak — 8600-16100 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 ezermester most online

Roland

Roland

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tükör készítés és szerelés Tatabányán?

8600 - 16100 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb ezermesterek Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást! Javítás, szerelés, karbantartás, kisebb felújítások, átépítések.

 • Tükör készítés és szerelés

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Jô munkàt végzett! Ajànlom

Széles keret választék, egyedi méret, kedvező ár. XIII.ker.

 • Tükör készítés és szerelés

  2700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A tulaj igazi lehúzós fajta pénzéhes, beképzelt, nagyképű stílus. Vettem egy lakást amiben az általa pár hónapja készített konyhabútor van, és adott egy konkrét ajánlatot komplett előszobabútorra is. Felhívtam, hogy nálam az ajánlat és érdekelne a tartalma, erre közölte, hogy nem nekem adta az ajánlatot: nekem mindjárt 40.000,- Ft- al drágább... Na ezt a nyerészkedő, tenyérbemászó hiéna / keselyű stílust érdemes messziről elkerülni! Az általa élettartam garanciás" -nak magasztalt konyhabútor se egy első osztályú minőség: az illesztési hézagok, amik a névjegyei talán egy 50 éve gyártott Dacia-n "elfogadhatóak"... de egy közel fél milliós bútorzaton kifejezetten zavaróak. Ennyit a szakmai teljesítményükről... Van a közelben korrekt bútorasztalos, de ezekkel vigyázni!"

DoriNNA
2 éve

Edzett üvegek széles választékával vállalom egyedi igények teljesítését az Ön számára is. Otthonában, irodájában, kül és beltéren egyaránt. Rövid határidő pontos munka korrekt ár. egyedi zuhanykabin. üvegkorlát üvegajtó. konyha üveghátfal.

 • Tükör készítés és szerelés

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Furatok készítése 40-500 mm átmérőig, bármilyen falba: födém, oldalfal vagy ferde sík. Lakosságnak, és cégeknek is. Akár 1 furatot is vállalunk. Keressen minket!

 • Tükör készítés és szerelés

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, kiváló minőségű munka. Jó szívvel ajánlom!

Kompletten kivitelezünk. Dilletácios vágásokat és padlócsatornákat alakítunk ki hátékonyan. Vállalkozásunk kifejezetten betonvágásra és fúrásra szakosodott. Gépészeti furatokat.

 • Tükör készítés és szerelés

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Mi sajnos nem voltunk megelégedve a parkettacsiszolás és festés végeredményével. Szeretném, ha nyoma maradna több helyen az interneten, hogy ez a csapat drágán dolgozik és habár biztosan tudnak szépen is dolgozni, de nálunk nem vált be. A glettelés pocsék, sok helyen hiányos, a parkettacsiszolásnál nem tömítették ki a hézagokat, látszanak a csíkok, a szegélyek sok helyen festéknyomosak. 10-20 nm felültnél csak a tapétára festettek rá, amikor is kiszámláztak 1350 Ft/ kaparással, gletteléssel, 2-szeri festéssel. Igaz, hogy segítőkészek voltak és visszajött valamely részeket kijavítani Vince, de sajnos ez már nem változtat azon, hogy valójában próbált elfogadtatni olyasmit, ami szakmailag elfogadhatatlan... Nem takartak le mindent, amit lehetett volna, minden tiszta festéknyom, az ajtókon lévő javításoknál látszik, hogy csak odanyomott egy kis glettanyagot még csak le sem csiszolta. Én nem ajánlom őket. Még nálunk lesz szigetelés, festés, minden féle munkák, de nem náluk fogunk milliókat ott hagyni, az biztos.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester tükör készítés és szerelés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tükör készítés és szerelés: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a tükör készítés és szerelés átlagos ára 9700 - 18200 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Tatabányán a tükör készítés és szerelés szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Tatabányán?

Jelenleg 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÜKÖR KÉSZÍTÉS ÉS SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk ezermestert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ezermestert hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: tükör készítés és szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi ezermester segítségét?

Egy jó ezermester a tükör készítés és szerelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: tükör készítés és szerelés?

A tükör készítés és szerelés és összes részfeladata ide sorolható. Egy ezermestert nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas