Facebook tanácsadáshoz profi segítségre van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 231 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt webshop fejlesztés árak — 2 400 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

29 marketinges most online

László S.

László S.

Keress bizalommal

János B.

János B.

Ma is elvállalom.

László S.

László S.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a facebook tanácsadás?

1400 - 2600 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Mindent tud, amire szükséged lesz ahhoz, hogy masszív profitot termelj a webáruházaddal. Ez a egyedi webáruház rendszer egy e-kereskedők által...

 • Facebook tanácsadás

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, profi csapat !

Anita
2 éve

Tiktok Hirdetés – Gyorsan és egyszerűen megtalálható az Shopwebly-nál!

 • Facebook tanácsadás

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Szakmailag és emberileg egyaránt nagyon MEGBÍZHATÓ és HITELES vállalkozó és vállalkozás. Munkájuk ígényes, gyors és precíz. Szívből ajánlom mindenkinek,aki korrekt partnert keres cége számára. 🤗

Éva
2 éve

Gondolkoztál már rajta, hogy egy üres falfelületettel vagy kerítésel kezdeni kell valamit? Nincs még grafikád? Szeretnéd, hogy mi rakjuk ki a molinót? Tudunk segíteni Neked.

 • Facebook tanácsadás

  1500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: szint, tájékozottság, válaszadási hajlandóság, méltányos árú.

Laukó
2 éve

99%-os egyezés A Keresési Lekérdezésével. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Saját Blog Készítése Ingyen információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

 • Facebook tanácsadás

  2800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit lassabban jönnek az ügyfelek, mint ahogy képzeltem de azért jönnek.

Károly
2 éve

Segítünk ötleted megvalósításában! Formatervezés, branding és design Budapesten! Kérd ajánlatunkat formatervezésre a honlapon! Még több infót szeretnél?

 • Facebook tanácsadás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Akik velem dolgoznak, azok tudják, hogy nem tűröm a pontatlanságot. Szerintem sokat elmond a Kampányfelügyeletről, hogy szívesen dolgozok velük!

Edina
2 éve

LabVIEW, C# programozót keresünk kecskemétre! Pályakezdőt is, versenyképes fizetéssel. Érdekes munkakör, klimatizált irodahelyiség, könnyű megközelíthetőség.

 • Facebook tanácsadás

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A kiépítés lassan, nehézkesen ment. Az internet rendben van.

Renáta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat facebook tanácsadásra?

Rendelj facebook tanácsadást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Facebook tanácsadás profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Facebook tanácsadás: mennyibe kerül?

Szabadúszoknál a facebook tanácsadás átlagos ára 1400-2600;Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberekszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok marketingeseket?

Jelenleg 194 szabadúszó várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a facebook tanácsadás szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

A facebook tanácsadás szolgáltatáshoz 268 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető márértékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - hogyan válasszunk közülük?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Elsősorban az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót felkérni a feladat elvégzésére?

Sok esetben olcsóbb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas