Google hirdetéshez profi segítségre van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 138 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt statikus weboldal készítés árak — 1 900 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

38 marketinges most online

József H.

József H.

Ma is elvállalom.

Sándor B.

Sándor B.

Most el tudom vállalni

János P.

János P.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a google hirdetés?

1400 - 2700 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Hirdetések nélkül is lehet látogatót szerezni. Keresőoptimalizálás a Mokeropt Zrt.-vel.

 • Google hirdetés

  1300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jó volt veletek dolgozni!

Csilla
2 éve

Professzionális weboldal készítés, több mint 10 éves tapasztalattal, agilis csapattal. Egyedi fejlesztésű és Wp alapú megoldások, korrekt árazás, garancia. Értéket...

 • Google hirdetés

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható,jó csapat!

Anna
2 éve

Weboldalakat tervezünk, kiváló ügyfélszolgálattal és eredmény-orientáltan. Nem az a legjobb megoldás, ha te bütykölöd a weboldalad.

 • Google hirdetés

  1700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Rengeteg terméket árulunk, és már nem bírtuk a marketing tevékenységeket is kézben tartani. Mikor felhívott minket az egyik kollégájuk, hogy ingyen kielemzik a honlapunkat és adnak árajánlatot, hogy mennyiért tudnák kezelni az online megjelenéseinket, akkor gyakorlatilag megmentettek minket attól, hogy újabb hónapokon át tartó reklámszakember kereséssel töltsük az időnket. Márpedig manapság nagyon nehéz alkalmazottat találni, ezt minden vállalkozó tudja.

Gábor
2 éve

Segítünk a keresőoptimalizálásban. Működő SEO eszközök. Kérj ajánlatot most! Tapasztalat.

 • Google hirdetés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Ha Mátyással le ül az ember beszélgetni, akkor jobb, ha felkészül a meglepetésekre. Olyan szinten láttatja a feladatot, hogy az ember megszédül a magasságban. De nem engedi el a kezed és érzed itt, a feladat küldetéssé nemesül. Ezért szeretek vele tervezni és álmodozni.

Varga
2 éve

Cégeknek készítek digitális termékeket, hogy gyorsabban keltsenek bizalmat ügyfeleikben. Web | Ui | Grafikák | Social media | Branding.

 • Google hirdetés

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nem volt sor, 3 perc alatt lemondtam egyik szerződésemet, nem akartak rábeszélni semmire.

Bianka
3 éve

Automatikus elemzés | Szűrés Szegmentáció | Exportálás PDF és más népszerű formátumokba. Survio® - felhasználóbarát értékelés győztese. Próbálja ki is. Rating 4,5/5 csillagos. Alkalmazás magyarul. Telepítés nélkül....

 • Google hirdetés

  1600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: hozzáállás, tudás, válaszadási hajlandóság, eredmény.

Adriana
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat google hirdetésre?

Rendelj google hirdetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Google hirdetés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Google hirdetés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál a google hirdetés átlagos díja 1400-2700;Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek marketingeseket?

Most 251 szakember áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a google hirdetés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

A google hirdetés szolgáltatáshoz 358 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szabadúszóról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - mi alapján döntsünk köztük?

Böngészd át a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Elsősorban a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót keresni a feladat elvégzésére?

Az esetek jelentős részében költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas