Brosúrák készítése kávézók, éttermek és bárok számára

Találj szakértőt, aki lenyűgöző brosúrákat készít kávézók, éttermek és bárok számára! Kérj ingyenes konzultációt most!

Ne keresgélj és telefonálgass!

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Mennyibe kerül?

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Árak megismerése

Szakemberek értékelésekkel

Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Valódi értékelések

Mindez ingyen

Kérj árajánlatot szakemberektől

Nézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on

Kávézó kialakítása

Budapest
3 hónapja

Szia! Olyan szakembert keresek, aki segíthet egy új kávézó kialakításában. A feladatod az lenne, hogy tervezd meg az üzlet belső terét, figyelembe véve a funkcionális és esztétikai szempontokat. Fontos, hogy tapasztalt legyél a vendéglátóiparban és ismerd a legújabb trendeket. Online is van lehetőség, de ha Budapest környékén vagy, az nagy előny lenne.

Éttermünk menüjének frissítése

Debrecen
3 hónapja

Helló! Szeretném frissíteni az éttermünk menüjét, és ehhez keresek egy gasztronómiai szakértőt. Az lenne a feladatod, hogy új ételeket ajánlj, figyelembe véve a helyi alapanyagokat és a vendégkör ízlését. Fontos, hogy legyen tapasztalatod éttermek menüjének kidolgozásában és trendérzéked. Debrecenben találkozhatunk, de szívesen fogadunk online javaslatokat is.

Bár koncepció kidolgozása

Szeged
3 hónapja

Üdv! Szükségem van egy kreatív szakemberre, aki segít kidolgozni egy új bár koncepciót. A feladatod az lenne, hogy készíts egy részletes tervet a hely stílusáról, itallapjáról és a célközönségről. Kérlek, rendelkezz tapasztalattal a báriparban, és hozd magaddal a legjobb ötleteidet! Szegeden szeretnénk egy találkozót, de online is dolgozhatunk.

Kávézó marketing stratégiája

Pécs
3 hónapja

Szia! Olyan marketing szakembert keresek, aki segít a kávézom marketing stratégiájának kidolgozásában. A feladatod az lenne, hogy javasolj kampányokat, közösségi média stratégiákat és promóciós ötleteket. Szükségem van valakire, aki ért a vendéglátóipari marketinghez, és tudja, hogyan lehet vonzóvá tenni a helyet a vendégek számára. Pécsett találkozhatunk, de szívesen fogadok online ötleteket is.

Étterem belsőépítészeti tervezés

Győr
3 hónapja

Helló! Keresek egy belsőépítészt, aki segít megtervezni az éttermem belső terét. Szeretnék egy egyedi, hangulatos helyet, ahol a vendégek jól érzik magukat. Fontos, hogy a tervezés során figyelembe vesd a hely adottságait és a vendégkör ízlését. Tapasztalattal kell rendelkezned vendéglátóipari projektekben. Győr környékén keresek, de online is lehetőség van.

Bár termékfejlesztés

Online munka
3 hónapja

Üdvözöllek! Szükségem van egy termékfejlesztő szakemberre, aki segít új italok kifejlesztésében a bárunk számára. A feladatod az lenne, hogy innovatív, ízletes és vonzó italokat alkoss, figyelembe véve a trendeket és a vendégek ízlését. Kérlek, hogy már legyen tapasztalatod az italok fejlesztésében. Az online munka lehetősége adott, így bárhonnan dolgozhatsz!

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!

06 (1) 808 9788
Mik a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni egy kávézó nyitásakor?
Amikor kávázót szeretnél nyitni, számos tényezőt kell figyelembe venned. Először is, a helyszín választása kulcsfontosságú. Olyan helyet keress, amely nagy forgalmú, például egy iskola vagy egy irodaház közelében. Emellett fontos a célközönség meghatározása: ki az, akit meg szeretnél szólítani? A belső dizájn és a hangulat ugyancsak jelentős szerepet játszik – a vendégek szívesebben tartózkodnak egy kellemes, hívogató helyen. Ne feledkezz meg a menüről sem: érdemes friss, helyi alapanyagokból készült ételeket és italokat kínálni. Végül, a jogi előírások, mint például az engedélyek beszerzése, szintén elengedhetetlenek a sikeres nyitás érdekében.
Mik a legnépszerűbb italok, amelyeket egy kávézóban érdemes kínálni?
Hogyan tudom növelni a kávézó látogatottságát?
Milyen fenntarthatósági intézkedéseket érdemes bevezetni egy kávézó működésében?