Mobil webdesign-hoz szükséged van egy szabadúszóra?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb designereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 180 designer közül válogathatsz. Korrekt mobil webdesign árak — 1 700 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb designert! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

27 designer most online

Fanni T.

Fanni T.

Érdekel.

Laura P.

Laura P.

Nagy tapasztalatom van

Orsolya S.

Orsolya S.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a mobil webdesign?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Hirdetések nélkül is lehet látogatót szerezni. Keresőoptimalizálás a Mokeropt Zrt.-vel. Több mint 10+ év tapasztalattal, Nemzetközi tapasztalatokkal, segítjük vállalkozásod. 10 év tapasztalat. Díjmentes konzultáció.

 • Mobil webdesign

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Modern és látványos magazin készült. Köszönjük!

Petriko
2 éve

Teljeskörű SEO megfizethető árakon. Szeretnéd, hogy a honlapod a Google élére kerüljön?

 • Mobil webdesign

  2000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

We're glad to have found the right IT solutions for our business expanding at Ideastyle Professional. They're highly creative and equally strong technically too, which makes them a unique blend. They have highly talented multilingual people which makes easier to communicate and brief projects with comfort. We would definitely recommend them and would like to work again in future.

Noémi
2 éve

Teljes körű online ügyintézés: Ajánlattól a fordítás kiküldésig, online fizetéssel. 37 év működés | 24,000 ügyfél | 160,000 Fordítási projekt | 4 000 000 lefordított oldal.

 • Mobil webdesign

  1800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon köszönöm a munkátokat, szerintem nagyon sokáig fogunk együtt dolgozni! Profi, korrekt munka!

Fanni
2 éve

Marketing tanácsadással segítünk a legjobb hirdetési lehetőségek kiválasztásában! Komplex grafikai és marketing szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Büdzsé tervezés.

 • Mobil webdesign

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmas,precíz,pontos, az ügyfelek kiszolgálása.

Hajnalka
2 éve

A hatékonyan működő ERP rendszer sokszorosan megtérülő befektetés. Kérjen ajánlatot! Szoftvereink segítségével megoldjuk a jelenlegi munkaerő problémákat. Kérje ajánlatunkat. Raktár Készlet Szerviz. CRM Gyártás Pénzügy. Ügyvitel Logisztika HR.

 • Mobil webdesign

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pozitív: szint, hozzáértés, kedvező.

Bernadett
2 éve

Elsők közt a piacon! Kimagasló konverziók + Linképítés + Adwords a szakértőktől. On-Page SEO. Ergonómiai tesztelés. Modern elemző technikák. Konverzió optimalizálás.

 • Mobil webdesign

  1700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Innovatív csapat, akik láthatóan élvezik, amit csinálnak. Tudnak lazák és feszesek is lenni és ezt jól kezelik. Figyelnek a partnerükre. Nagy szívvel ajánlom őket.

Andor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat mobil webdesignra?

Rendelj mobil webdesignt és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Mobil webdesign profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mobil webdesign: mennyi az ára?

Távmunkában a mobil webdesign átlagos ára 2000-3800;Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberekszámításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók designereket?

Ebben a pillanatban 180 szabadúszó várja azt, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a mobil webdesign szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

A mobil webdesign kategóriában 263 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szabadúszóról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - hogyan válasszunk közülük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Először is a minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót keresni a feladat megoldására?

Az esetek jelentős részében pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas