Ablak gipszkartonozása Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 33 gipszkartonozó szakember közül, 22900-42900 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a ablak gipszkartonozása! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az ablak gipszkartonozása Veszprémben?

22900 - 42900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Az ingatlan a hőszigetelés után akár 40-50% is csökkenhet a fűtésére felhasznált energia. Épületek teljes hőszigetelése energiaveszteség minimalizálása. Homlokzat, Lábazat, Falak. Gipszkartonozás. Kőműves Munkák. Csatornázás. Burkolás. Víz- Fűtésszerelés. Szolgáltatásaink: ferde plafonra gipszkartonozás; gipszkartonozás aluprofillal, rigips gipszkarton szerelési útmutató, lakásfelújítás

 • Ablak gipszkartonozása

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan meg vagyok elégedve: gyors, részletes ajánlat, rugalmas kommunikáció, közeli vállalási határidő, megbízható szervezés, profi és szorgalmas festők, szép kivitelezés.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: beltéri gipszkartonozás; gipszkarton profilok felrakása, gipszkarton válaszfal építése, lakásfelújítás

 • Ablak gipszkartonozása

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkezett, felmérte a munkát, ajánlatot, majd részletes szerződést kaptam, a dolgozói szépen elvégezték a munkát.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Egész nap elérhetően. Ügyfélcentrikus szemlélet. Precíz munkavégzés. Több éves szakértelem. Amiket vállalok: mennyezet gipszkartonozás egyedül; gipszkarton mennyezet készítése, gipszkarton médiafal, lakásfelújítás

 • Ablak gipszkartonozása

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, korrekt. Rövid időn belül vállalta a munkát, minden a felmérés szerinti megbeszélésnek megfelelően zajlott.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi... Fő profilunk: Fózolt laminált padló lerakása; Gyerekszoba falfestés; Panel erkély felújítás. Kivitelezés szakemberekkel

 • Ablak gipszkartonozása

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható szakemberekkel dolgozik, akik szépen lendületesen dolgoznak. Csapatmunkát szervez, pótmunkákat is gyorsan adminisztrálják.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Ház felújítás; Gipszkarton szerelés; Lakótelepi wc felújítás. Rövid határidők vállalása

 • Ablak gipszkartonozása

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Makai úr nagyon gyorsan reagált a megkeresésünkre. Igaz, hogy jelenleg csak kisebb munkára volt szükségünk, de két napon belül felmérést végzett, utána két nappal pedig hívott, hogy el is készült a munkával. A végeredménnyel pedig nagyon meg vagyunk elégedve. Végre valaki akire nem hónapokat kell várni. Kedves, rugalmas, gyors, megbízható és becsületes. Köszönjük szépen.

Reka Toth
2 éve

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gyerekszoba falfestés; Lakótelepi wc felújítás. Minőségi lakásfelújítás | Megteremtjük álmai otthonát

 • Ablak gipszkartonozása

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szép, gyors, pontos munka. Előre elmondták mi mikor fog történni, úgy is volt. Rendet hagytak maguk után. A reggeli kezdések időpontja nem volt teljesen pontos, de ennek ellenére legközelebb is őket választanám a munka minősége miatt

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember ablak gipszkartonozása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablak gipszkartonozása: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben az ablak gipszkartonozása átlagára 22800 - 42800 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Most 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAK GIPSZKARTONOZÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal kereshető meg: ablak gipszkartonozása vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember az ablak gipszkartonozása mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: gipszkartonozó szakember?

Ha a legjobb gipszkartonozó szakember segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ablak gipszkartonozása és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas