Teljes körű ajtó eltüntetése gipszkartonnal Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 33 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt ajtó eltüntetése gipszkartonnal árak — 4200-7800 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Bela

Bela

Ingyenes kiszallas.

Jenő

Jenő

erdekel.

Mennyibe kerül az ajtó eltüntetése gipszkartonnal Veszprémben?

4200 - 7800 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Az ingatlan a hőszigetelés után akár 40-50% is csökkenhet a fűtésére felhasznált energia. Épületek teljes hőszigetelése energiaveszteség minimalizálása. Homlokzat, Lábazat, Falak. Gipszkartonozás. Kőműves Munkák. Csatornázás. Burkolás. Víz- Fűtésszerelés. Szolgáltatásaink: ferde plafonra gipszkartonozás; gipszkartonozás aluprofillal, rigips gipszkarton szerelési útmutató, lakásfelújítás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan meg vagyok elégedve: gyors, részletes ajánlat, rugalmas kommunikáció, közeli vállalási határidő, megbízható szervezés, profi és szorgalmas festők, szép kivitelezés.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: beltéri gipszkartonozás; gipszkarton profilok felrakása, gipszkarton válaszfal építése, lakásfelújítás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkezett, felmérte a munkát, ajánlatot, majd részletes szerződést kaptam, a dolgozói szépen elvégezték a munkát.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Egész nap elérhetően. Ügyfélcentrikus szemlélet. Precíz munkavégzés. Több éves szakértelem. Amiket vállalok: mennyezet gipszkartonozás egyedül; gipszkarton mennyezet készítése, gipszkarton médiafal, lakásfelújítás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, korrekt. Rövid időn belül vállalta a munkát, minden a felmérés szerinti megbeszélésnek megfelelően zajlott.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi... Fő profilunk: Fózolt laminált padló lerakása; Gyerekszoba falfestés; Panel erkély felújítás. Kivitelezés szakemberekkel

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható szakemberekkel dolgozik, akik szépen lendületesen dolgoznak. Csapatmunkát szervez, pótmunkákat is gyorsan adminisztrálják.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Ház felújítás; Gipszkarton szerelés; Lakótelepi wc felújítás. Rövid határidők vállalása

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Makai úr nagyon gyorsan reagált a megkeresésünkre. Igaz, hogy jelenleg csak kisebb munkára volt szükségünk, de két napon belül felmérést végzett, utána két nappal pedig hívott, hogy el is készült a munkával. A végeredménnyel pedig nagyon meg vagyunk elégedve. Végre valaki akire nem hónapokat kell várni. Kedves, rugalmas, gyors, megbízható és becsületes. Köszönjük szépen.

Reka Toth
2 éve

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gyerekszoba falfestés; Lakótelepi wc felújítás. Minőségi lakásfelújítás | Megteremtjük álmai otthonát

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szép, gyors, pontos munka. Előre elmondták mi mikor fog történni, úgy is volt. Rendet hagytak maguk után. A reggeli kezdések időpontja nem volt teljesen pontos, de ennek ellenére legközelebb is őket választanám a munka minősége miatt

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember ajtó eltüntetése gipszkartonnal közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó eltüntetése gipszkartonnal: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben az ajtó eltüntetése gipszkartonnal átlagos ára 5800 - 11000 Ft/m. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Veszprémben az ajtó eltüntetése gipszkartonnal szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Most 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ELTÜNTETÉSE GIPSZKARTONNAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: ajtó eltüntetése gipszkartonnal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas