Gipszkarton javítása Veszprém területén!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 gipszkartonozó szakember közül, 3200-6000 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton javítása! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton javítása Veszprémben?

3200 - 6000 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Teljes körű generál kivitelezés. Megbízható csapattal, a hosszantartó minőség és a költséghatékonyság jegyében. Feladatok amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gázcsövek festés; Wc burkolás. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Gipszkarton javítása

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget. Minden a megbeszéltek szerint ment.

Mutass Többet Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás fa szerkezetre; padlószerkezet, àlmenyezet, falfestés

 • Gipszkarton javítása

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Emberek....megmondom öszintén én ilyen profi csapatot még nem láttam.Tök hamar elválalták a melot és mindent idöben elvégeztek.Söt még hamarabb is végeztek.Nagyon igényesek a munkájukra és nagyon udvariasak is.Legközelebb ha lesz biztos őket hívom...bár már nagyon pöpec lett a keco így most a közel jövöben nem lesz felújítás.De minden ismerősömnek ajánlani fogom őket.Nagyon köszönöm a munkát Mátyás.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Sok éves tapasztalattal referenciákkal rendelkezünk a családiházak szerkezetépítésében. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: mennyezet gipszkartonozás favázra; polcok, polcrendszerek, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, garázs festés

 • Gipszkarton javítása

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Úgy volt, ahogy megbeszéltük. Korrekt szakember: a munkát ugyan egy munkatársa végezte el mindent takarva, tisztaságra ügyelve, de a felelősséget Mátyás vállalja. Megjelenés a megbeszélt időpontban, befejezés a megbeszélt időpontban. A festés szépen sikerült, ajánlom Mátyást!

Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. Lakásfelújítás teljes generálkivitelezés, házak felújítása. házfelújítási lehetőségek. otthonfelújítási akció. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba festés; Plafon vakolás; Konyhabútor festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Gipszkarton javítása

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás és kollégái nagyon gyorsan, precízen dolgoztak! A kapcsolatfelvételtől számítva pár napon belül el is végezték a tapétázást, megbízható, pontos szakemberek! Máskor is szívesen bíznék rájuk munkát!

Bármilyen munkát elvállalunk! Többé nem kell aggódnia csempéi, falai és háza tetejének épségéért. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Mennyezet glettelés; Panellakás erkély felújítás. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Gipszkarton javítása

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás az üzenetem után 20 perccel már fel is hívott, az előzetes felmérés és ajánlattétel is gördülékeny volt. Továbbá segített a festék kiválasztásában is a csempékhez. A munkát László végezte, akivel teljes mértékben elégedettek voltunk, tökéletesen dolgozott, a munkafolyamatokba folyamatosan beavatott, és mindenről kikérte a véleményemet. Az ár teljesen korrekt volt. Pár hónap múlva kifestenénk az előszobát, azt is velük szeretnénk megcsináltatni.

Generálkivitelezés, teljeskörű felújítások. Kőműves, ács, gipszkartonos, munkák. Rövid átadási határidő, precíz munkavégzés, minőségi anyagok. Hosszú garancia. Kőműves munkák. Kerítés építés. Ács munkák. Burkolás. Szolgáltatásaink: bemutato gipszkartonozás; rusztikus gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton mennyezet, fal csiszolás

 • Gipszkarton javítása

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A Qjob oldalon kerestem fel telefonon és néhány percen belül már vissza is hívott és aznap a megbeszélt időpontban találkoztunk, felmérte a beázott helyiségek festésével kacsolatos adatokat. Kétféle árajánlatot is készített. Az egyik a beázási foltok rendbehozására a másik a beázással érintett három helyiség teljes festésére vonatkozott. Írásban jeleztem, hogy a teljes festést választom és megbeszéltük a munkakezdés idejét. Az adott napon két alkalmazottal elkezdtèk a munkát. Segített kiválasztani a színeket. Nagy körültekintéssel, szakértelemmel végezték a munkát. Mindíg rendet, tisztaságot tartottak maguk körül. Udvarias, tisztelettudó, kiváló szakemberek dolgoztak a lakásomban. Örülök, hogy egymásra találtunk! Ha aktuális lesz, akkor legközelebb is velük festetem a lakást.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton javítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton javítása: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a gipszkarton javítása átlagára 2100 - 3900 Ft/m. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Veszprémben a gipszkarton javítása szolgáltatáshoz már 27 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON JAVÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert hívnod ha a következőre van szükséged: gipszkarton javítása.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a gipszkartonozó szakember?

A jó gipszkartonozó szakember részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megbízható gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A gipszkarton javítása és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas