Teljes körű burkolás Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen megbízható burkoló szakembert Veszprémben! Több mint 28 szakember közül válogathat. Garantált minőség és versenyképes árak. Kérjen ajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 burkoló most online

Gyula

Gyula

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a burkolás Veszprémben?

5400 - 10200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb burkolók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Tibor K.
Tibor K. 5671 Békéscsaba Online

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! A legolcsóbb kerítések.

 • Burkolás

  2700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mindig sokat kell várnom amikor árúért jövök

Gábor K.
Gábor K. 5623 Békéscsaba Online

Kerítések komplett kivitelezése az egész országban. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem. A legolcsóbb kerítések. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Burkolás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkész, udvarias kiszolgálás!

Kerítések, egy és kétszárnyú nyíló, toló, és úszó kapuk, készítését vállaljuk. Csapatunk gyorsan, rugalmasan, és rövid határidővel dolgozik. Látogasson el oldalunkra! Úszókapuk.

 • Burkolás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerű, gyors, precíz, kedves, közvetlen, vevői igények teljes körű kielégítése.

Ipartelepek, logisztikai központok, gyáregységek kaputechnikai szervize. Közületek, társasházak, üzleti felhasználók kaputechnikai szervize. Gyors reakcióidő. Márkafüggetlen szerviz. Országos lefedettség. Bő alkatrész választék.

 • Burkolás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kapható minden ami kerítés. Hatalmas választék!

Minden kedvezmény csak limitált ideig elérhető, amely a termékek alatt van feltüntetve. Udvara nem csak gyönyörű lesz, de mindezt elérhető, pénztárcabarát áron érheti el!

 • Burkolás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Megrendeltem náluk egy kerti csapot. Köszönték a megrendelést, de email válasz nem jött. Hívtam a vonalas számot, nerm vették föl. Hívtam a mobilt - azt végre felvették, megadták a rendelési számot, mehetünk érte. Iszonyú lassú kiszolgálás, félóra várakozás után közölték, hogy eladták másnak. Így az 1 cvsillag is soik nekik. NEM AJÁNLOM SENKINEK!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a burkolás átlagos díja 5300 - 9900 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Veszprémben?

Most 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a munkával bízható meg: burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi ezermester?

A jó ezermester pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: burkolás?

A burkolás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy ezermestert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas