Teljes körű burkolás Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 ezermester közül! Korrekt burkolás árak: 5200-9800 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 ezermester most online

Gyula

Gyula

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a burkolás Veszprémben?

5200 - 9800 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb ezermesterek Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Tibor K.
Tibor K. 5671 Békéscsaba Online

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! A legolcsóbb kerítések.

 • Burkolás

  2700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mindig sokat kell várnom amikor árúért jövök

Erika Kiss
egy éve
Gábor K.
Gábor K. 5623 Békéscsaba Online

Kerítések komplett kivitelezése az egész országban. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem. A legolcsóbb kerítések. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Burkolás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkész, udvarias kiszolgálás!

Kerítések, egy és kétszárnyú nyíló, toló, és úszó kapuk, készítését vállaljuk. Csapatunk gyorsan, rugalmasan, és rövid határidővel dolgozik. Látogasson el oldalunkra! Úszókapuk.

 • Burkolás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerű, gyors, precíz, kedves, közvetlen, vevői igények teljes körű kielégítése.

Ipartelepek, logisztikai központok, gyáregységek kaputechnikai szervize. Közületek, társasházak, üzleti felhasználók kaputechnikai szervize. Gyors reakcióidő. Márkafüggetlen szerviz. Országos lefedettség. Bő alkatrész választék.

 • Burkolás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kapható minden ami kerítés. Hatalmas választék!

Minden kedvezmény csak limitált ideig elérhető, amely a termékek alatt van feltüntetve. Udvara nem csak gyönyörű lesz, de mindezt elérhető, pénztárcabarát áron érheti el!

 • Burkolás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Megrendeltem náluk egy kerti csapot. Köszönték a megrendelést, de email válasz nem jött. Hívtam a vonalas számot, nerm vették föl. Hívtam a mobilt - azt végre felvették, megadták a rendelési számot, mehetünk érte. Iszonyú lassú kiszolgálás, félóra várakozás után közölték, hogy eladták másnak. Így az 1 cvsillag is soik nekik. NEM AJÁNLOM SENKINEK!

Pál Legény
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester burkolás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok