Térkövezés Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 27 burkoló közül! Korrekt térkövezés árak: 1700-3200 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 burkoló most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Mennyibe kerül a térkövezés Veszprémben?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Szelekív.

 • Térkövezés

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom....

Garázsredőnyök garázsok, teraszok, műhelyek biztonságos lezárására, és térelválasztásra. Garázskapujához igazítva határozzuk meg, hogy milyen típusú lamellák szükségesek. Egyedi méretre gyártás. Motorosredőny beépítés. Kedvező árak. Megbízhatóság.

 • Térkövezés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szívesen ajánljuk mindenkinek őket! Az egyeztetéstől a telepítés utolsó mozzanatáig pontos, precíz munkát végeztek, maximálisan meg vagyunk elégedve! 😊

Tudja otthonát vagy cégét, telephelyét biztonságban! Kiváló ár-érték arányú termékek. Precíz, megbízható, rugalmas, 100%-ban magyar cég.

 • Térkövezés

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szuper kiszolgálás, profi munka jó ár/értékben!

A gabion kerítés gyönyörűen illeszkedik a tájba környezettudatos sokoldalú felhasználással. Nem csak kerítésnek! Ágyásszegély, támfal, gabionbútor? Csak a képzelet szab határt. 20 év tapasztalat. Német minőség. Típusok: Fa kerítések, Fém táblás kerítések.

 • Térkövezés

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Egy éve nagyon lepattintó stílusú volt az alkalmazott, ezért nem is számítottam semmi jóra. Most szerencsére egy segítőkész fiú szolgált ki.

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Svéd minőség. Díjmentes kapufelmérés. Áremelkedés előtti akciók. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Térkövezés

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó minöségi munkát végeznek!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok