Kerítés burkolás Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 27 burkoló közül! Korrekt kerítés burkolás árak: 3400-6500 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 burkoló most online

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Peter

Peter

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kerítés burkolás Veszprémben?

3400 - 6500 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést!

 • Kerítés burkolás

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Megbizható brigád, szép munka.

Kültéri Lépcső Burkolatok. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres

 • Kerítés burkolás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jò munkàt vègeznek! Jò a csapat!

Kérdése van vagy információra van szüksége? Keresse fel a lakóhelyéhez közeli kereskedőt! Látogasson el egy közeli kereskedésbe, és kérjen személyre szabott tanácsadást.

 • Kerítés burkolás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

Vízálló padló- és falburkolat, amely nem csak extrém strapabíró, de házilag lerakható. Esztétikus, látványos felületek. Mérlegeljen: csempe vagy ceramin. Vásároljon most.

 • Kerítés burkolás

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Senkinek nem ajánlom, többmilliós kárt okozott és nem volt hajlandó kijavítani. Garancia a munkájára nincs. Ja látom ide sikerült válaszolnod, de a telefont nem veszed fel. Pocsék, színvonaltalan munkát végeztetek és még gyorsan el is tűnt a régi cég. Akkor e teljesség igénye nélkül: A tető szellőzését véletlenül elfelejtették és első perctől rozsda foltok jelentek meg a mennyezeten. A ház sarka állandóan ázott, a férjem ment ki végül és hozta helyre. 3 hónapig tető nélkül volt a házunk, ami folyamatosan ázott, semmilyen munka nem készült addig, de a pénzünkön ültek, szétáztatták a teljes alsó szintet, aminek renoválására plusz összeget számítottak, soroljam még? Nem lesz elég hely hozzá :-D

Megbízható, precíz szakemberekből álló csapat. Minőségi munka számlával, garanciával. Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Kerítés burkolás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés burkolás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés burkolás: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a kerítés burkolás átlagos ára 5500 - 10400 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Veszprémben a kerítés burkolás szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Veszprémben?

Ebben a pillanatban 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok burkolót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható burkolót hívnod amennyiben erre van szükséged: kerítés burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy jó burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: kerítés burkolás?

A kerítés burkolás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas