Kád beépítés Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Egyedi fürdőszoba álmai várnak! Profi szakembereink segítségével beépítjük az Ön által választott kádat, hogy tökéletesen illeszkedjen fürdőszobájába. Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma! Áraink a kád típusától és méretétől függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást az Ön igényeihez és pénztárcájához. Hajtsa végre álmait, és tegye különlegessé fürdőszobáját kád beépítésünkkel!

5 kád beépítőnek most online

Ádám

Ádám

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

12100 - 22700 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb kád beépítők Veszprémben!

Kondenzációs gázkazán telepítése - kazán csere 1 nap alatt, minden szükséges engedéllyel! Gázkazán csere - váltson kondenzációs gázkazánra és takarítson meg 60% energiaköltséget! Ingyenes felmérés! Ingyenes konzultáció!

  • Kád beépítés

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Tradicionális minőségi kiszolgálás.

Rezső
2 éve

1 órán belül a helyszínen vagyunk. Gyors, precíz munkavégzés, 100% elégedettségi garancia.

  • Kád beépítés

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

👍

Ödön
2 éve

99% egyezés a Csatorna Bekötés Díja. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Díja keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Kád beépítés

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Regisztrált,szakképzett és utolérhető szakember. nincs kikapcsolva a telefonja,elérhető,követhető.

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kád beépítő szolgáltatást percsek alatt! Érkeznek az ellenőrzött helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy kád beépítőnek, kád beépítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kád helyét a fürdőszoba területén?

A kád helyét a fürdőszobában a vezetékrendszer, a falak és a padlócsempe elhelyezése, valamint a tervezői preferencia határozza meg. Fontolja meg a RAVAK Solo kád, amely optimális helykihasználást biztosít, és áruk 379 900 HUF-tól indul.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen költségekkel jár a kád beépítése a különböző stílusú fürdőszobákban?

A kád beépítése általában több tényezőtől függ, mint a fürdőszoba stílusa. Az árak széles skálán változnak attól függően, hogy milyen típusú kádot szeretne telepíteni, az anyagminőségtől, a munkaerő költségétől és a feltételektől függően. Általánosságban elmondható, hogy a kád árának tartománya általában 40 000 forinttól indul, akár 1 millió forintig is terjedhet. Az építés, a szaniter kialakítása és a burkolóanyag árai további költségeket jelenthetnek, ami viszont nagyban függ az adott fürdőszobában alkalmazott tervezési és stílus szempontoktól. Fontos, hogy érdemes kérni több árajánlatot a munkának megfelelően.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet rögzíteni a kádat a padlóhoz?

A kádat legjobban csempemártással lehet rögzíteni a padlóhoz, de lehet használni speciális ragasztókat is, amelyek ára elérheti akár a 4000 forintot is. Minden esetben fontos ellenőrizni a padló és a kád anyagát, és a gyártói előírásokat betartani a biztonság érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a falburkolattal történő kád beépítésnek?

A falburkolattal történő kád beépítésnek számos előnye van, például ütésállóbb és tartósabb felületet biztosít a kád körül, valamint megakadályozza a penész kialakulását. Választhatóak olyan anyagok is, amelyek kiszűrik a vizet, és így megakadályozzák a nedvesség felszívódását. A megfelelő anyagokkal (például kerámia) kialakítható egy elegáns és praktikus kád környezet, árak vannak 5000 Ft/m2-től akár 20 000 Ft/m2-ig.

Olvas