Kád felújítása Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját kedvező áron, szakember segítségével Veszprémben! Szolgáltatásunk egyedülálló értékesítési ajánlatot kínál, amelyet a célcsoportunk igényeire szabtunk. Ne késlekedjen, hívjon minket még ma, és élvezze a fürdőkád újjáéledését! Az árak a felújítandó kád állapotától és a kívánt szolgáltatásoktól függnek. Az árak tartománya 20 000 Ft-tól 50 000 Ft-ig terjedhet, míg a felújítási árak egyedi árajánlat alapján kerülnek meghatározásra. Hajtsa végre most a felújítást, és élvezze a fürdőkád újrahasznosítását!

5 szakember fürdőkád javító most online

Ádám

Ádám

A környeken vagyok.

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Veszprémben!

Lakás-mellékvízméről cseréje és üzembe helyezése. A Fővárosi Vízművek Szerződött Partnere. Amennyiben idén jár le lakásmellékmérőjének hitelessége és cserélnie kell, ne...

  • Kád felújítása

    4100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom. Precíz és körül tekintő. És még aznap megoldja a problémát. Köszönöm!!

Móric
3 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Kád felújítása

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
3 éve

Kondenzációs gázkazán telepítése - kazán csere 1 nap alatt, minden szükséges engedéllyel! Gázkazán csere - váltson kondenzációs gázkazánra és takarítson meg 60% energiaköltséget! Ingyenes felmérés! Ingyenes konzultáció!

  • Kád felújítása

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Tradicionális minőségi kiszolgálás.

Rezső
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú burkolatot ajánlanak a kád körüli falra?

A legjobb burkolat a kád körüli falra a csempéből készült burkolat, amely 5000-8000 forint közötti áron elérhető. Ez a burkolat könnyen tisztítható és ellenáll a nedvességnek, így ideális választás a fürdőszobában.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú szekrényeket ajánlanak a kádhoz?

A fürdőszobai szekrények közül a legmegfelelőbb választás a Kika által kínált "Bathroom City" szekrények sorozat. Ezek a szekrények magas minőségű anyagokból készülnek, és tökéletesen illeszkednek a kádhoz. Az árak 20 000 és 50 000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen méretű és kialakítású szekrényt választunk.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan ellenőrizhetem a kád vízszintjét?

Ahhoz, hogy ellenőrizd a kád vízszintjét, egyszerűen töltsd fel a kádat vízzel és ellenőrizd, hogy a víz eléri-e a kád szélét vagy sem. Ha szükséges, adj hozzá több vizet. Ha szeretnél pontosabb eredményt, használj egy vízszintmérőt, amelyet megvásárolhatsz a Baumax áruházban 3 990 forintért.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon javíthatom a kádhoz kapcsolódó mosdókagyló leeresztőjét?

A kádhoz kapcsolódó mosdókagyló leeresztőjének javítása általában a leeresztő dugó vagy a leeresztő kupak cseréjét igényli. A leeresztő dugó ára általában 1000-2000 forint között van, míg a leeresztő kupak ára 2000-5000 forint között mozog. A javítás során fontos figyelni a megfelelő méretű és típusú alkatrész kiválasztására, valamint a szakszerű beépítésre. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni, ha nincs megfelelő tapasztalatunk a javításra.

Olvas