Műanyag kád felújítása Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel műanyag kádját már most! Szakértő keresés Veszprémben, hogy Önnek ne kelljen bajlódnia a felújítással. A mi egyedülálló szolgáltatásunkkal Önnek csak az árakon kell aggódnia, az eredményre garantáltan elégedett lesz. Az árak intervalluma 20.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig terjedhetnek, azonban az árak függhetnek a kád méretétől és az anyagoktól. A felújítás gyors és hatékony, így a kádját hamar használatba veheti. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

5 szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Lóránd

Lóránd

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

7000 - 13200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a műanyag kád felújítását Veszprémben!

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Műanyag kád felújítása

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
2 éve

Lemezes tetőfedés, ereszcsatornák szerelése, zámcsatornázás és egyéb bádogos munkák. Megbízhatóan, gyorsan dolgozunk, több száz referenciával rendelkezünk.Hívjon minket...

  • Műanyag kád felújítása

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hanyag, kioktató és hazug is. 1 éve beüzemeléskor arról tájékoztattak, hogy a gázkészüléken mindent beállítottak és él a garancia. Természetesen papíron minden rendben van és van róla számla is. Az évi felülvizsgálaton pedig kiderült, hogy nem lett bejelentve a gyártó felé a beüzemelés, így ugrott a garancia. De számla az van.

Leó
2 éve

Vízóra szerelés és csere a legjobb áron és profin - Gyorsjavító Bt. Vízóra kialakítás. engedélyezéssel. Modellek: Vízóra beépítés, engedélyezés, Csere.

  • Műanyag kád felújítása

    3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, profi, segítőkész nagyon szuper Szakember! Nagyon szépen köszönjük a gyors, pontos munkàt!

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj MŰANYAG KÁD FELÚJÍTÓ szakembert Téged is! Kérj percek alatt INGYEN helyi szakértőktől árajánlatot, és legyél biztos a választásban! Jegyezd fel most!

Egy szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását, műanyag kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan kell felszerelni a műanyag kádat?

A műanyag kádat általában a mellékelt szerelési útmutató szerint kell felszerelni. A legfontosabb, hogy a kád pontosan és szilárdan legyen rögzítve a falhoz és a padlóhoz. Javasolt használni minőségi szerelvényeket, például a Fischer DUOPOWER-t, amelyek biztonságosan rögzítik a kádat és akár 250 kg terhelést is elbírnak. Az ilyen szerelvények ára körülbelül 200-300 forint darabonként.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: műanyag kád vagy fém kád?

Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A műanyag kádak általában olcsóbbak és könnyebbek, de kevésbé tartósak és könnyen karcolódnak. A fém kádak drágábbak és nehezebbek, de tartósabbak és ellenállóbbak a karcolásokkal szemben. A választás függ a személyes preferenciáktól és a költségvetéstől. Általában a középkategóriás műanyag kádak ára 20.000-40.000 forint, míg a fém kádak ára általában 50.000-100.000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Műanyag kádot hogyan tudom beépíteni?

A műanyag kádat beépítheti a fürdőszobájában a megfelelő méretű és típusú csempével vagy burkolóanyaggal. A beépítéshez szükséges anyagok és eszközök ára változó lehet, attól függően, hogy milyen típusú burkolatot választ. Ajánlott szakember segítségét kérni a pontos beépítési eljárás és anyagok kiválasztása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen vízelvezetési rendszert használjak a műanyag kádhoz?

A legjobb vízelvezetési rendszer a műanyag kádhoz az, ha használsz egy szifont és egy lefolyócsövet. A szifon ára általában 1000-2000 forint, a lefolyócső ára pedig 500-1000 forint körül van. Ne felejtsd el, hogy az építőanyag boltokban széles választék áll rendelkezésedre.

Olvas