Minőségi kád újrafestése Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Frissítse fel fürdőkádját újrafestéssel! Keressen szakembert Veszprémben, és élvezze a friss, tiszta megjelenést, amely szinte új kádat varázsol. Az árak tartományban mozognak, attól függően, hogy a kád mérete és állapota. Az árak 20 000 Ft-tól indulnak és 40 000 Ft-ig terjednek. Az árak az anyagok és az időigény függvényében változhatnak. Ne habozzon, hívja most a szakembert, és tegye újra újra a kádját!

5 kádfestő vagy kádújító most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Ernő

Ernő

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

9500 - 17900 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb kádfestők és kádújítók Veszprémben!

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Kád újrafestése

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Kondenzációs gázkazán telepítése - kazán csere 1 nap alatt, minden szükséges engedéllyel! Gázkazán csere - váltson kondenzációs gázkazánra és takarítson meg 60% energiaköltséget! Ingyenes felmérés! Ingyenes konzultáció!

  • Kád újrafestése

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Tradicionális minőségi kiszolgálás.

Rezső
2 éve

99% egyezés a Csatorna Bekötés Díja. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Díja keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Kád újrafestése

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Regisztrált,szakképzett és utolérhető szakember. nincs kikapcsolva a telefonja,elérhető,követhető.

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfestőt vagy kádújítót és kérj helyi szakértők árajánlatát - az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Percek alatt találhatod meg az ideális szakembert. Kattints IDE!

Egy kádfestő vagy kádújító, kád újrafestése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet felújítani a kád régi, kopott felületét?

Az egyik legjobb megoldás a kád felújítására az akril bevonat felhasználása. Az egész munkafolyamat kb. 3-4 óra alatt elvégezhető és az eredmény hosszú évekig megmarad. Árak általában 50 000 - 100 000 forint között mozognak, attól függően hogy a kád milyen méretű és milyen állapotban van. Érdemes igénybe venni egy megbízható szakember szolgáltatásait, hogy biztosak legyünk a minőségi munkavégzésben.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a festett kádon lévő penészt?

A festett kádon lévő penész eltávolításához javasoljuk az Anti-moletti Penészeltávolító Spray-t, melynek ára átlagosan 1500 forint. A termék gyorsan hat, könnyen alkalmazható, és nem károsítja a felületet. Továbbá fontos azonban a penész okának feltárása is, mely lehet a rossz szellőzés vagy a túl magas páratartalom. Ezért javasolt a megfelelő szellőzés biztosítása, illetve a páratartalom szabályozása egy páramentesítő készülékkel.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a festék csepegését a kád lefolyó nyílásánál?

Az egyik lehetséges megoldás a csepegés megelőzésére a Krizolit univerzális szilikon zárógyűrű használata, amely megfelelő tapadással rögzíti a festékes eszközt a kád széléhez és lehetővé teszi a probléma nélküli festést. Az ára általában 1000-1500 forint körül van, és könnyen megtalálható a barkácsboltokban és webáruházakban.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet elkerülni a festék csepegését és foltosodását a kádon?

A festék csepegésének és foltosodásának elkerülése érdekében javasoljuk, hogy használjon minőségi fedőfóliát vagy széles ragasztószalagot a védő takaróként. A népszerű festékek közül ajánljuk a „Színvonal” terméket, melynek ára 2000-3000 forint. Fontos a kád alapos előkészítése, azaz tisztítása, zsírtalanítása és szárítása a festés előtt. Használjon minőségi ecsetet vagy hengerkefét, és vigyázzon az egyenletes vastagságra, hogy elkerülje a csepegést és foltosodást.

Olvas