Zománcozott kád felújítása Veszprém szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Felújítást igényel a kádjuk? Ne várjanak tovább! Kérjék szolgáltatásunkat, és élvezzék a zománcozott kád új életét! Szakembereink garantáltan professzionális munkát végeznek, és a felújítás után a kád újnak tűnik majd. Válasszanak minket, és élvezzék a kényelmet és minőséget, amit kínálunk! Az árak az 50.000 és 100.000 forint közötti intervallumba esnek, az árak függhetnek a kád méretétől és állapotától. Ne vesztegessék az időt, kérjenek ajánlatot még ma!

5 szakember fürdőkád javító most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Veszprémben!

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező...

  • Zománcozott kád felújítása

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baj amire ők azt mondták! Háromszor jöttek ki kemény kiszállási díjjal,végül a kazán még mindig letilt! Az állítólagos alkatrész megrendelés után nem voltak hajlandóak kijönni és beszerelni, csak a hitegetés ment hogy majd ekkor majd akkor!A flegma, nagyképű stílusról még nem is beszéltem… Tróger lehúzós banda! Nem ajánlom senkinek!

Leó
2 éve

99% egyezés a Csatorna Bekötés Díja. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Díja keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Zománcozott kád felújítása

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Regisztrált,szakképzett és utolérhető szakember. nincs kikapcsolva a telefonja,elérhető,követhető.

Bence
2 éve

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel, korrekt árakkal, éjjel-nappal. Bízza ránk a vízszerelést. Válasszon profi megoldást!

  • Zománcozott kád felújítása

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden segítő készek csak ajánlani tudom.

Teofil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, zománcozott kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell újrafényeztetni a zománcozott kádat?

A zománcozott kádak általában tartósak és hosszú élettartamúak. Az újrafényeztetés ritkán szükséges, általában csak akkor, ha a zománc sérült vagy kopott. Az árak változóak lehetnek, általában 20 000-50 000 forint között mozognak az újrafényeztetés költségei. Azonban javasoljuk, hogy kérjen szakértői tanácsot, mielőtt döntést hozna az újrafényeztetésről.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a vízkövet a zománcozott kád csaptelepéről?

A legjobb megoldás a vízkő eltávolítására a citromsav használata. Vásároljon citromsavat a helyi boltban, majd keverje össze vízzel és alkalmazza a csaptelepre. Hagyja hatni legalább 30 percig, majd öblítse le vízzel. A citromsav hatékonyan eltávolítja a vízkövet és nem károsítja a zománcozott felületet.

Olvas

Népszerű kérdés

Van-e módszer a zománcozott kádak vízfoltjainak eltávolítására?

Igen, van módszer a zománcozott kádak vízfoltjainak eltávolítására. Erre a célra javasoljuk a "Cillit Bang Power Cleaner Zománcozott Felületekre" terméket, amely 1490 forintba kerül. Ennek segítségével könnyedén eltávolíthatóak a kád vízfoltjai, anélkül hogy károsítaná a zománcot.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen színváltozatokban érhető el a zománcozott kád?

A zománcozott kád elérhető különböző színváltozatokban, például fehér, krém, szürke és kék. Az árak változóak lehetnek a kád méretétől és a gyártótól függően, általában 50 000-150 000 forint között mozognak.

Olvas