Teljes körű zománc kád felújítása Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel zománc kádját a legjobb szakemberek segítségével Veszprémben! Szolgáltatásunk garantálja, hogy kádját a legmagasabb minőségben és megfizethető áron újítjuk fel. Az árak függenek a kád méretétől és állapotától, de biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő árakat. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma és élvezze újra a zománc kád nyújtotta élvezeteket!

5 szakember, aki végzi a zománc kád felújítását most online

Richárd

Richárd

Ingyenes kiszallas.

András

András

erdekel.

Imre

Imre

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc kád felújítását Veszprémben!

Elvéreztek a Házi Módszerek? Mi Megoldjuk. Bármikor Rendelkezésre Állunk 0-24-ben

  • Zománc kád felújítása

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Van itt minden, az alkatrészektől a hozzáértésig...

Elek
2 éve

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Zománc kád felújítása

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Zománc kád felújítása

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértőt a zománc kád felújításához és percek alatt ajánlatot kapsz az ellenőrzött helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc kád felújítását, zománc kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet felújítani a zománc kádat?

A zománc kád felújítása során javasolt először eltávolítani a rozsdát és a lerakódásokat, majd a felületet alaposan megtisztítani. Ezután alkalmazható a speciális zománcfesték, mint például a Hammerite Zománcfesték, amely ellenáll a víznek és a vegyi anyagoknak. A festék ára általában 4000-6000 forint között mozog. Fontos, hogy az alkalmazás előtt gondosan kövesse a festék gyártójának utasításait és használjon megfelelő védőfelszerelést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mik a legjobb módszerek a zománc kád tisztítására?

A legjobb módszer a zománc kád tisztítására az, hogy használjunk speciális tisztítószereket, mint például a Cillit Bang Power Cleaner Zománcra és Kerámia felületekre, melynek ára körülbelül 1500 forint. Fontos, hogy használat előtt alaposan áztassuk be a kádat vízbe, majd a tisztítószerrel együtt használjunk súrolószivacsot vagy kefét. Ne használjunk durva szivacsot vagy súrolószert, mert az károsíthatja a zománcozott felületet.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen védelmet kell alkalmazni a zománc kád felújítása után?

A zománc kád felújítása után ajánlott védőréteget felvinni a kád felületére, például a Sikafloor-81 Epoxi bevonatot, amely ellenáll a vegyszereknek és a kopásnak. A termék ára általában 10 000-15 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart a zománc kád felújítása függően a kád állapotától?

A zománc kád felújítása általában 2-3 napig tart, azonban ez függ az adott kád állapotától is. Az árak változóak, általában 30 000-50 000 forint között mozognak. Ajánlott szakemberrel végeztetni a felújítást a legjobb eredmény érdekében.

Olvas