Fürdőkád festés Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Új fürdőkád festés szolgáltatásunkkal garantáltan új életet lehelhet fürdőszobájába! Profi szakembereink gondoskodnak róla, hogy a fürdőkádja újra ragyogjon, mintha épp most húzták volna ki a csomagolásból. Nincs szükség drága cserére, amikor mi olcsóbban és gyorsabban elvégezzük a munkát. A festéssel nem csak időt és pénzt takaríthat meg, de a környezetet is kíméli. Választhat széles színválasztékunkból, hogy a fürdőszoba tökéletesen passzoljon az Ön ízléséhez. Az árak a fürdőkád méretétől függenek, de garantáljuk, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja tőlünk. Ne várjon tovább, keresse fel szolgáltatásunkat Veszprémben, és tegye teljessé az otthonát!

5 szakember, aki végzi a fürdőkád festés szolgáltatást most online

László

László

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

3800 - 7200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád festés szolgáltatást Veszprémben!

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Fürdőkád festés

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
2 éve

Kondenzációs gázkazán telepítése - kazán csere 1 nap alatt, minden szükséges engedéllyel! Gázkazán csere - váltson kondenzációs gázkazánra és takarítson meg 60% energiaköltséget! Ingyenes felmérés! Ingyenes konzultáció!

  • Fürdőkád festés

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Tradicionális minőségi kiszolgálás.

Rezső
2 éve

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek

  • Fürdőkád festés

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előző nap telefonáltam, másnap délután a megígért időpontban ki is érkezett. Korrekt , megbízható szakember, mindenkinek ajánlom.

Simon
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Igényeld a fürdőkád festés szolgáltatást most, és várj percek alatt ellenőrzött, helyi szakemberek árainak ajánlatait! Rendeld meg most INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád festés szolgáltatást, fürdőkád festés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a legjobb módszer a festett fürdőkád tisztítására?

A legjobb módszer a festett fürdőkád tisztítására az enyhén savas tisztítószer használata, amely eltávolítja a szennyeződéseket és megóvja a festék réteget. Kerüljük a durva súrolószereket és a savasabb tisztítószereket, mivel ezek károsíthatják a festék réteget és megrongálhatják a fürdőkádot.

Olvas

Gyakori kérdés

Van-e szükség speciális környezetvédelmi intézkedésekre a fürdőkád festésekor?

Igen, a fürdőkád festése során speciális környezetvédelmi intézkedéseket kell alkalmazni, amelyek biztosítják a festék környezetbarát és biztonságos felhasználását. A festési folyamat során szükséges a megfelelő légáramlás biztosítása, hogy a festék illékony anyagai ne okozzanak egészségkárosodást, valamint a festékmaradványok helyes kezelése és eltávolítása.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet eltávolítani a festékpöttyöket a fürdőkád többi részéről?

A festékpöttyök eltávolításához használjunk acetont vagy festékvédelmet, majd töröljük át a fürdőkád felületét egy puha ronggyal. Ügyeljünk arra, hogy ne használjunk karcoló eszközöket, mert ezek károsíthatják a felületet. Ha a festékpöttyök még mindig láthatóak, használjunk speciális fürdőkád takarítószereket, amelyeket a gyártó aján

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell újrakölteni a fürdőkádot?

A fürdőkádot általában akkor kell újrakölteni, ha jelentős károsodások, repedések vagy szivárgások jelentkeznek rajta. A pontos időszak változó lehet attól függően, hogy milyen gyakran használják, milyen típusú anyagból készült, és milyen gondossággal tartják karban. Általánosságban elmondható, hogy egy fürdőkád általában 10-15 évig tart, mielő

Olvas