Minőségi akril kád felújítása Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel a fürdőszobádat az Akril kád felújításával! Keress szakembert Veszprémben, és élvezd a tiszta, új kádat. Az árak 20 000 forinttól 50 000 forintig terjednek, attól függően, hogy mekkora a kád mérete és mennyi munkára van szükség. Ne várj tovább, kattints a Rendelés gombra, és varázsold újjá a fürdőszobádat!

5 kádfelújító szakember most online

Viktor

Viktor

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

11800 - 22200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb kádfelújító szakemberek Veszprémben!

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Akril kád felújítása

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Minden típushoz éjjel nappal hívható gázszerelő Budapesten és környékén. Hívjon minket! Megbízható gázszerelőt keres Budapesten? Minden típushoz éjjel-nappali kiszállással!

  • Akril kád felújítása

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kétségbeesve hívtam a céget, végül nagyon gyorsan kijöttek és elhárították a dugulást. Szívesen ajánlom őket, kedvesek, segítőkészek és kellemesen meglepődtem a számla összegén is... Ajánlom!

Antal
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta...

  • Akril kád felújítása

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Sándor egy igen precíz és lelkiismeretes szakember, a megbeszélt időpontban jön és a vállalt munkát rendesen elvégzi. Nagy kincs ő a mai világban, becsüljétek meg!

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfelújítást és vedd fel a kapcsolatot az ellenőrzött helyi szakemberekkel percek alatt! Töltse ki az űrlapot INGYEN és kötelezettség nélkül, hogy kapjon árajánlatokat!

Egy kádfelújító szakember, akril kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Van-e speciális világítás az akril kádhoz?

Igen, létezik speciális világítás az akril kádhoz. Az egyik ilyen lehetőség a Villeroy & Boch Oberon kád, amelynek akril panelei LED világítással vannak felszerelve. Az ára általában 400-500 euró között van. Azonban, ha a kád már telepítve van, akkor a világítás utólagos beszerelése sokkal drágább lehet. Ajánlott a világítás beszerelése előtt konzultálni egy szakemberrel.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen stílusok és mintázatok közül választhatok az akril kád tervezésekor?

Az akril kád tervezésekor számos stílus és mintázat közül választhat, például a klasszikus, modern, minimalista vagy vintage stílusokban. A legnépszerűbb mintázatok között szerepelnek a sima, domború vagy hullámos felületek, valamint a különböző színek és árnyalatok. Az árak változóak lehetnek a kiválasztott stílus és mintázat függvényében. Ajánlott szakemberrel konzultálni a kívánt megjelenés és költségvetés alapján.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megtisztítani az akril kádat festékmaradványoktól?

Az akril kád tisztításához javasoljuk az acetonnal vagy az alkohollal való tisztítást. Az acetont vagy az alkoholt nedves ruhára kell cseppenteni, majd óvatosan dörzsölni a festékmaradványokat. Az acetonnal vagy az alkohollal való tisztítás hatékony, de ügyelni kell arra, hogy ne sérüljön az akril felület. Az acetonnal vagy az alkohollal való tisztítás ára általában 500-1000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Van-e speciális festék akril kádakhoz, amely hosszabb ideig tartós és ellenállóbb?

Igen, létezik speciális akrilfesték a kádakhoz, amely hosszabb ideig tartós és ellenállóbb. Az egyik ilyen termék a Sherwin-Williams KEM AQUA® BathCoat, amely kifejezetten a fürdőkádak és zuhanyzók festésére lett tervezve. Ára körülbelül 40-50 dollár gallononként.

Olvas