Régi kád felújítása Veszprém területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Találkozzon a kádja új életével! Szakértőink segítségével régi kádját egy új, modern és funkcionális fürdőszobává varázsoljuk. A kád felújítása szolgáltatásunk valóban egyedülálló, melyet csak Veszprémben talál. A kiváló minőségű anyagok és a precíz munkavégzés garantálja, hogy fürdőszobája remekül fog kinézni és használni. Az árak nagyon versenyképesek és a felújítás ára az alapanyagok típusától és a kád állapotától függ. Ne habozzon, válassza a minőséget és hívjon minket még ma!

5 szakember fürdőkád javító most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Balázs

Balázs

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8600 - 16100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Veszprémben!

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Régi kád felújítása

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Márciusban megbeszéltünk csatornázást legkésőbb május végéig vállalták, több időpontban vártam amit leegyeztettünk, hiába ültem itthon. Jelenleg már a telefont se veszi fle nekem.. Tavaly előtt a kazánt szerelték be, de utólag kiderült azt se jól, garanciát elveszitettük a készülékről kvagy lehet nem is volt hisz számlát se adott) vadonatúj kazánon már szivattyút cseréltek a savaztak dobot 145000rt.. Megbízhatatlan, drága és link

Kálmán
3 éve

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek

  • Régi kád felújítása

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előző nap telefonáltam, másnap délután a megígért időpontban ki is érkezett. Korrekt , megbízható szakember, mindenkinek ajánlom.

Simon
3 éve

35 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk Budapest és Pest megyében. Gázkazánok beszerelése, beüzemelése, cseréje szakhatósági engedélyekkel. gázkazán karbantartás. fűtésszerelő. Kondenzációs kazán.

  • Régi kád felújítása

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Igénytelen, felületes munkát adnak ki a kezükből. Nem ajánlom senkinek!!!

Dávid
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen kádtípust ajánlasz egy kis fürdőszobába?

Ajánlom a Walk-In Mini zuhanykádat a Kaldewei-től, amelynek méretei 120x75 cm, és kényelmesen elfér egy kisebb fürdőszobában. Ára körülbelül 300 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart egy kád beépítése a fürdőszobában?

A kád beépítése általában 2-3 napot vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú kádot választottak, és mennyire bonyolult a beépítés. Az árak változóak lehetnek, általában 50 000-150 000 forint között mozognak, de ez is attól függ, hogy milyen típusú kádot választottak, és milyen nehéz a beépítés. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát, hogy biztosak legyenek a minőségben és a biztonságban.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatok el festékfoltokat a régi kádról?

A régi kád festékfoltjait hatékonyan távolíthatod el acetonnal vagy festékleoldóval. Az acetón ára általában 500-1000 forint körül van, míg a festékleoldó ára 1500-3000 forint között mozog. Fontos azonban, hogy előtte teszteld a terméket egy kisebb területen, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem károsítja-e a kád felületét.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan történik a régi kád lebontása és eltávolítása?

A régi kád lebontása és eltávolítása általában szakemberek által történik, akik a megfelelő eszközökkel és technikákkal dolgoznak. A folyamat során a kádat szétszerelik, majd eltávolítják a helyéről. A munka ára általában függ a kád típusától és méretétől, valamint a munka nehézségétől, de általában 30 000-100 000 forint közötti összegre lehet számítani. Ajánlott szakemberekkel egyeztetni a részletekről és az árakról.

Olvas