Lepattant zománc javítása Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Szabaduljon meg a lepattant zománc kellemetlenségeitől egy szakember segítségével! Válassza szolgáltatásunkat, amely garantáltan javítja a problémát, és visszaadja mosdójának eredeti, ragyogó állapotát. Keressen minket Veszprémben, ahol tapasztalt szakembereink állnak rendelkezésére. Az árak függenek az érintett területtől, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást az Ön igényeire. Ne habozzon, hívjon minket még ma, hogy megkezdjük a javítást!

5 szakember, aki végzi a zománc javítását most online

Miklós

Miklós

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

10100 - 18900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc javítását Veszprémben!

Lecserélné régi gázkészülékét? Szakértőink megtalálják az Ön számára a legjobb megoldást. Helyszíni felmérés, garanciális üzembe helyezés, teljeskörű...

  • Lepattant zománc javítása

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem a boltba voltam csak szomszédos telken !!!

Kelemen
2 éve

Elvéreztek a Házi Módszerek? Mi Megoldjuk. Bármikor Rendelkezésre Állunk 0-24-ben

  • Lepattant zománc javítása

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Van itt minden, az alkatrészektől a hozzáértésig...

Elek
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Lepattant zománc javítása

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most zománc javító szakembert percek alatt! Kérj ajánlatot INGYEN és kötelezettségmentesen az ellenőrzött, helyi szakembereinktől! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc javítását, lepattant zománc javítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell karbantartani a zománcot, hogy elkerüljem a lepattanást?

A zománc karbantartásának gyakorisága függ a használat gyakoriságától és a fogápolási szokásoktól. Általánosságban javasolt évente legalább egyszer fogorvosi ellenőrzésen részt venni, és a fogorvos által javasolt módon tisztítani és ápolni a fogakat. Ha a zománc sérült vagy törött, javasolt minél hamarabb felkeresni a fogorvost a helyreállítás érdekében. A zománc helyreállításának költségei változóak, általában 20 000 és 100 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen mértékű a sérülés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet helyreállítani a lepattant zománcot a konyhai felületeken?

A lepattant zománc helyreállításához javasolt a Porcelanosa Grupo által kínált "Epoxy System" felhasználása. Ez a kétkomponensű epoxigyanta rendszer tartós és ellenálló felületet biztosít, és könnyen alkalmazható a konyhai felületeken. Az árak változóak lehetnek az alkalmazott területtől függően, de általában 10-15 ezer forint/m2 körül alakulnak. Azonban, ha a zománc sérülése nagyon kicsi, akkor a helyreállítást otthon is el lehet végezni speciális zománcjavító készletek segítségével, amelyek ára általában 5-10 ezer forint körül van.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen szakemberekhez kell fordulni a lepattant zománc javításához?

A lepattant zománc javításához fogorvoshoz kell fordulni, ahol általában a fogfehérítő kezelések során is elvégezhető az ilyen típusú javítás. Az árak általában 10 000-30 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen nagy a sérülés és milyen típusú kezelésre van szükség.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megelőzni a zománc lepattanását a konyhai felületeken?

A zománc lepattanásának megelőzése érdekében javasoljuk a minőségi és tartós zománcozott edények használatát, valamint a konyhai felületek rendszeres tisztítását enyhén savas tisztítószerekkel, például citromsavval vagy ecettel. A zománcos felületek karbantartása érdekében javasolt a keményebb szennyeződések eltávolítása szivacs vagy kefe segítségével, és kerüljük a durva, karcoló hatású eszközök használatát. A minőségi zománcos edények ára általában 5 000 és 20 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú és milyen méretű edényről van szó.

Olvas